Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η Huawei τιμήθηκε από τη Vodafone με το βραβείο «Προμηθευτή της Δεκαετίας»

Η Huawei τιμήθηκε από τη Vodafone με το βραβείο «Προμηθευτή της Δεκαετίας»

απο Kostas Gliatiotis

Η Huawei, ο κορυφαίος προμηθευτής λύσεων Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ICT), απέσπασε τον Μάιο του 2018 από τη Vodafone τη διάκριση «Προμηθευτής της Δεκαετίας».

Τα Βραβεία Προμηθευτών της Vodafone αναγνωρίζουν εταιρείες που με εξαιρετική συνέπεια υποστηρίζουν τη συνεχή προσπάθεια του Ομίλου Vodafone για ακόμα πιο αποδοτική λειτουργία και εξασφάλιση μεγαλύτερων παροχών προς τους πελάτες της.

Το βραβείο «Προμηθευτής της Δεκαετίας» αναδεικνύει την εξαιρετική συνεισφορά της Huawei ως μακροπρόθεσμο στρατηγικό εταίρο της Vodafone. και υπογραμμίζει την δέσμευση της Huawei να παρέχει υψηλής ποιότητας λύσεις και υπηρεσίες με στόχο την υποστήριξη της επιχειρηματικής ανάπτυξης της Vodafone.

Το βραβείο απονεμήθηκε στην Huawei από τον κ. Ninian Wilson, Global Supply Chain Director & CEO της Vodafone Procurement Company (VPC), και την ομάδα διαχείρισης της VPC, κατά τη διάρκεια της Ετήσιας τελετής «Προμηθευτών» της Vodafone και της  επετείου 10 ετών της VPC.

Ο κ. Ninian Wilson δήλωσε: “Η Huawei ανέλαβε την πρωτοβουλία να έχει τοπική παρουσία στο Λουξεμβούργο προκειμένου να υποστηρίξει την Vodafone Procurement Company από την αρχή της λειτουργίας της. Την περασμένη δεκαετία, η στρατηγική μας συνεργασία αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε χάρη στη δέσμευση της Huawei να αναπτυχθεί παράλληλα με την Vodafone Procurement Company και σταδιακά με την πάροδο του χρόνου, να οικοδομήσει σχέση εμπιστοσύνη ως αξιόπιστος συνεργάτης».

κ. Ninian Wilson (δεύτερος από αριστερά) Global Supply Chain Director & CEO της Vodafone Procurement Company, παρέδωσε το βραβείο στον κ. Vincent Pang (τρίτος από αριστερά) Πρόεδρος της Huawei Western European Region, και στον κ. Eric Yang (πρώτος από αριστερά) Πρόεδρος του λογαριασμού Vodafone της Huawei

Ο κ. Eric Yang, Πρόεδρος του Λογαριασμού Vodafone της Huawei, δήλωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με το βραβείο «Προμηθευτής της Δεκαετίας» της Vodafone.Αυτό το βραβείο αναγνωρίζει την αφοσίωση του πελάτη στην Huawei για παροχή βέλτιστων δυνατών λύσεων και υπηρεσιών που σκοπό είχε την υποστήριξη της επιχειρηματικής ανάπτυξης της Vodafone τα τελευταία 10 χρόνια. Η Huawei είναι υπερήφανη για αυτή τη δέσμευση που έχει σφυρηλατήσει τη μοναδική συνεργασία μας με τη Vodafone. Πιστεύω ότι αυτή η εταιρική σχέση θα συνεχίσει να ευδοκιμεί ώστε να επιτευχθεί ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία την επόμενη δεκαετία. Στην επερχόμενη εποχή του 5G, προσβλέπουμε στην στενή συνεργασία με τη Vodafone για την οικοδόμηση ενός ακόμα ταχύτερου και καλύτερου δικτύου τόσο για τους καταναλωτές όσο και για τις επιχειρήσεις.”

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights