Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Vodafone Παρουσίασε τα Smart N9 και N9 Lite

Η Vodafone Παρουσίασε τα Smart N9 και N9 Lite

απο Kostas Gliatiotis

Δύο νέες συσκευές σχεδιασμένες από την ίδια, παρουσίασε η Vodafone, τα Smart N9 και N9 Lite. Οι δύο συσκευές τρέχουν το νεότερο διαθέσιμο Android 8.1 Oreo της Google, με την προσθήξη απλά των επιπλέον εφαρμογών που έχει σχεδιάσει η Vodafone για το δίκτυο και τις υπηρεσίες της.

Ξεκινώντας από το Smart N9, τα χαρακτηριστικά του το τοποθετούν λίγο πάνω από την χαμηλη κατηγορία τιμής και χαρακτηριστικών. Η οθόνη έχει διαγώνιο 5.5 ιντσών και ανάλυση HD+ ενώ στο εσωτερικό του βρίσκεται ο MT6739 της Mediatek, με 4 πυρήνες Α-53 στο 1.5 GHz και συνδυάζεται με 2 GB μνήμης RAM. Η βασική κάμερα έχει αισθητήρα 13 Mpixels, ενώ η μπροστινή αναμενόμενα χαμηλότερη στα 8 Mpixels με την μπαταρία τέλος να είναι σχετικά μεγάλη στα 2.900 mAh.

Το μικρότερο Smart N9 Lite είναι ακόμα πιο οικονομικό, με οθόνη 5.3 ιντσών επίσης HD+ ανάλυσης, τον ίδιο MT6739 επεξεργαστή στο εσωτερικό του αλλά μόλις 1 GB μνήμης RAM. Η κάμερα είναι στα 8 Mpixels και μόλις 5 Mpixels για την μπροστινή, με την μπαταρία επίσης να έιναι στα 2,460 mAh.

Οι δύο συσκευές είναι σχετικά οικονομικές, με αρχική τιμή περίπου 125 ευρώ για το μεγαλύτερο Smart N9 και μόλις 95 ευρώ για το μικρότερο Smart N9 Lite

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights