Αρχικη ΦΗΜΕΣ Η Huawei ετοιμάζει Smartphone με AMOLED οθόνη 6.9 ιντσών

Η Huawei ετοιμάζει Smartphone με AMOLED οθόνη 6.9 ιντσών

απο Kostas Gliatiotis

Μια αναφορά από την Νότιο Κορέα θέλει την Huawei να έχει παραγγείλει στην Samsung Display, οθόνες τεχνολογίας AMOLED με εντυπωσιακά μεγάλη διαγώνιο 6.9 ιντσών.

Οι οθόνες αυτές φαίνεται να έχουν περίοδο παράδοσης το τέταρτο τρίμηνο του 2018 και το πρώτο τρίμηνο του 2019, μια περίοδο που συνήθως η Huawei παρουσιάζει το επόμενο Mate κινητό της ομώνυμης σειράς. Οι ίδιες πληροφορίες πάντως θέλουν την οθόνη να έρχεται χωρίς κυρτή επιφάνεια στο πλαϊνό της μέρος, δεν αναφέρουν όμως λεπτομέρειες για την ανάλυση των Panels που έχει παραγγείλει η Huawei.

Αν τελικά οι πληροφορίες αποδειχθούν πραγματικές, η Huawei θα έχει στην αγορά κάποια στιγμή μέχρι το τέλος του χρόνου ένα Smartphone με σημαντικά μεγαλύτερη οθόνη από τα επερχόμενα Galaxy Note 9 της Samsung και το επόμενο iPhone X της Apple που φαίνεται ότι και τα δύο θα έχουν οθόνη περίπου 6.4 ιντσών.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights