Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Νέα σειρά φορητών Bluetooth ηχείων PK3 της LG

Νέα σειρά φορητών Bluetooth ηχείων PK3 της LG

απο Kostas Gliatiotis

H LG Electronics παρουσιάζει τη νέα σειρά φορητών Βluetooth ηχείων PK3. Τα νέα ηχεία διαθέτουν ένα σύνολο νέων δυνατοτήτων ήχου, φορητότητας και συνδεσιμότητας για να βιώσουν οι χρήστες μια μοναδική εμπειρία ήχου χωρίς συμβιβασμούς, τόσο εντός όσο και εκτός σπιτιού.

Με τις προηγμένες τεχνολογίες της Meridian Audio, τους Βρετανούς πρωτοπόρους στον ήχο υψηλής ανάλυσης, η LG προσφέρει ποιοτικό ήχο κάθε μέρα στους λάτρεις της μουσικής σε ολόκληρο τον κόσμο. Παρόλο το μικρό μέγεθος των νέων ηχείων, το PK3 με ισχύ 16 watt έχει εντυπωσιακά διευρυμένο πεδίο ήχου και αποδίδει ισορροπημένο ήχο και δυνατά μπάσα χωρίς παραμορφώσεις, ενώ οι δύο παθητικοί ακτινοβολητές (Dual Passive Radiators) ενεργούν ως μίνι οδηγοί μπάσων που όχι μόνο αποδίδουν εκπληκτικά μπάσα, άλλα δίνουν και άλλη ενέργεια στα πάρτι. Ταυτόχρονα, η υποστήριξη των ηχείων με codec APT-X επιτρέπει ακρόαση μουσικής καθώς και αναπαραγωγή από τις αγαπημένες υπηρεσίες πολυμέσων των χρηστών με ποιότητα ήχου εφάμιλλη ενός CD.

Τα νέα ηχεία είναι σε θέση να παρέχουν τη λειτουργία φωνητικών εντολών. Οι χρήστες δεν έχουν παρά να πατήσουν ένα κουμπί για να ενεργοποιήσουν τη φωνητική βοήθεια του τηλεφώνου τους και να χειριστούν άνετα το ηχείο με τη φωνή τους και να παίξει το επόμενο τραγούδι ή να κάνουν ερωτήσεις.

Χάρη στην αδιάβροχη προστασία του πρότυπου IPX7, οι χρήστες μπορούν να χαλαρώσουν ακόμα και σε χώρους που έχουν νερό χωρίς κανένα φόβο καθώς το PK3 μπορεί να μείνει κάτω από το νερό για 30 λεπτά σε βάθος έως 1 μέτρο. Επίσης, χάρη στον σχεδιασμό τους για καλό κράτημα και εύκολη μεταφορά, το φορητό ηχείο δίνει τη δυνατότητα ακρόασης ήχων εξαιρετικής ποιότητας όπου και αν βρίσκονται οι χρήστες ενώ λόγω της μεγάλης του αυτονομίας που φτάνει τις 12 ώρες (μέτρηση στο 50% της μέγιστης έντασης ήχου) το PK3 θα σταματήσει να παίζει πολύ μετά το τέλος του πάρτι σας.

Τέλος, μέσω σύνδεσης Bluetooth από δύο κινητές συσκευές προσφέρει δυνατότητα συνεχούς ροής μουσικής για μια πιο ευέλικτη και διασκεδαστική εμπειρία ακρόασης καθώς μπορείτε μαζί με ένα φίλο σας να στέλνετε και να επιλέγετε μουσική εναλλάξ.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights