Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Xiaomi παρουσίασε τα RedMi 6 και Redmi 6A

Η Xiaomi παρουσίασε τα RedMi 6 και Redmi 6A

απο Kostas Gliatiotis

Επανερχόμενη στην χαμηλότερη κατηγορία τιμής μετά την παρουσίαση του κορυφαίου Mi 8, η Xiaomi ανακοίνωσε και επίσημα τα δύο νέα Redmi 6 και Redmi 6A στην οικονομικότερη κατηγορία.

Ξεκινώντας από το Redmi 6, η οθόνη έχει διαγώνιο 5.45 ιντσών και ανάλυση 1440 x 720 pixels προφανώς για μικρότερο κόστος, ενώ χρησιμοποιεί τον Helio P22 της Mediatek, με την εταιρεία να επιστρέφει μετά από αρκετό καιρό σχεδόν αποκλειστικής χρήσης επεξεργαστών της Qualcomm. Η μνήμη RAM θα είναι στα 3 GB για την έκδοση με τα 32 GB αποθηκευτικού χώρου, και στα 4 GB για την έκδοση με τα 64 GB.

Στο πίσω μέρος του Redmi 6 υπάρχουν 2 κάμερες, με ανάλυση 12 Mpixels για την βασική, και 5 Mpixels για την δεύτερη που χρησιμοποιείται προφανώς για τον υπολογισμό του βάθους πεδίου σε φωτογραφίες με θολό φόντο. Η μπροστινή είναι επίσης στα 5 Mpixels για τους φίλους των Selfies, ενώ η μπαταρία έχει χωρητικότητα 3.000 mAh.

To Redmi 6A μοιράζεται την ίδια σχεδιαστική γραμμή, με εξαίρεση την μοναδική κάμερα στο πίσω μέρος του, με ανάλυση 13 Mpixels. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο A22 της Mediatek και πάλι, με μόλις … 4 πυρήνες επεξεργασίας ενώ θα συνδυάζεται μόνο με 2 GB μνήμης RAM και 16 GB αποθηκευτικού χώρου. Η οθόνη παραμένει η ίδια με το Redmi 6, θα απουσιάζει όμως ο αισθητήρας αποτυπωμάτων από το πίσω μέρος του.

Τα δύο Redmi 6 θα έρθουν με το νεότερο MIUI 10 της XIaomi και το Android 8.1 Oreo κάτω από αυτό, με τις πωλήσεις να ξεκινούν στην Κίνα στις 15 Ιουνίου στα 125 δολάρια για την βασική έκδοση του Redmi 6 και στα 95 δολάρια για το Redmi 6A.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights