Φωτογραφίες του επόμενου XZ3 από τη Sony

Φωτογραφίες του επόμενου XZ3 από τη Sony

Μετά από την διαρροή των πρώτων πληροφοριών πριν μερικές ημέρες, και την παραδοχή πρακτικά της ύπαρξης του, το επόμενο XZ3 της Sony κάνει την εμφάνιση του αυτή τη φορά και σε φωτογραφίες.

Ένα πρωτότυπο της συσκευής αποκαλύπτει το σύνολο των περιορισμένων σχεδιαστικών αλλαγών του σε σύγκριση με το XZ2 και XZ2 Premium και επιβεβαιώνει ότι το XZ3 θα είναι ουσιαστικά ένας συνδυασμός αυτών των δύο. Η συσκευή φαίνεται να διατηρεί την οθόνη του XZ2 με την 18:9 αναλογία πλευρών, το ίδιο αφύσικα μεγάλο πλαίσιο γύρω της, και απλά προσθέτει δύο κάμερες στο πίσω μέρος, που παραμένει ανεξήγητα “παχύ” με αυτή την ενοχλητική καμπύλη όπως στο XZ2 και πάλι.

Οι δύο κάμερες σύμφωνα με την προηγούμενη διαρροή, είναι πρακτικά ίδιες με αυτές του XZ2 Premium και έχουν ανάλυση 12 Mpixels για την βασική, με F/1.8 διάφραγμα και μια ασπρόμαυρη των επίσης 12 Mpixels με F/1.6 αλλά απουσία του OIS και στις δύο.

Είναι δεδομένο ότι και οι ελάχιστοι που συνεχίζουν ακόμα να προτιμούν τα Smartphones της Sony, και έχουν επιλέξει να αγοράσουν το κάθε άλλο παρά οικονομικό XZ2, δεν πρόκειται να μείνουν ικανοποιημένοι από την συχνότητα με την οποία η εταιρεία συνεχίζει να αντικαθιστά τις συσκευές της.

Γραψτε ενα σχολιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.