Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei MediaPad M5 Review : Το κορυφαίο Tablet

Huawei MediaPad M5 Review : Το κορυφαίο Tablet

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Για την οθόνη του MediaPad M5 η Huawei μας επιφυλάσσει μια ευχάριστη έκπληξη, σε ότι αφορά την απόδοση αλλά και τα τεχνικά της χαρακτηριστικά. Η υψηλή ανάλυση των 2560 x 1600 pixels ταιριάζει απόλυτα σε ένα Tablet, που είναι σχεδιασμένο να το κρατάει ο χρήστης του σε μια απόσταση που χωρίς να είναι άμεσα αντιληπτή, είναι καλοδεχούμενη μια τόσο υψηλή ανάλυση για βελτιωμένη ποιότητα απεικόνισης.

Αναμενόμενα, το 10.5 ιντσών Panel είναι τεχνολογίας LCD, όμως δύσκολα θα βρει κανείς στην αγορά μια οθόνη αυτου του είδους με συνολικά καλύτερη απόδοση. Η εταιρεία έχει πετυχει έναν μοναδικό συνδυασμό πολύ καλής χρωματικής έντασης, μαζί με έντονο φωτισμό που κάνει ακόμα πιο ευχάριστη την εμπειρία θέασης.

H Προβολή ταινιών συνδυάζει τα τέσσερα εντυπωσιακά ηχεία του MediaPad M5 με την ζωντανή και ευκρινή οθόνη του, ενώ οι γωνίες θέασης καλύπτουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς, με ελάχιστη χρωματικη αλλοίωση ακόμα και σε σχετικά υπερβολική γωνία θέασης.

Φυσικά υπάρχει η δυνατότητα προσαρμογής των χρωμάτων ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη του MediaPad M5, ανάμεσα στην ζωντανή προβολή και μια πιο «φυσιολογική» όπως την περιγράφει η εταιρεία στο μενού των ρυθμίσεων. Η δυνατότητα εναλλαγής του μεγέθους σε κείμενο και συνολική προβολή της οθόνης είναι πιο χρήσιμη εδώ από ότι σε ένα Smartphone, αφού η οθόνη προσφέρεται για την ανάγνωση μεγάλων κειμένων χάρη στην υψηλή ανάλυση και πυκνότητα της.

Η ποιότητα της οθόνης του MediaPad M5 ταιριάζει ιδανικά με τον χαρακτήρα του κορυφαίου Tablet που θέλει να πετύχει η Huawei. Στην κατηγορία τιμής του άλλωστε δεν υπάρχουν πλέον πολλές εναλλακτικές, και καμία από αυτές δεν έχει συνολικά καλύτερη οθόνη από αυτό. Ο υποψήφιος αγοραστής είναι σίγουρο ότι θα εκτιμήσει την επιλογή του την στιγμή που θα το ανοίξει για πρώτη φορά και θα αντικρύσει την οθόνη του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights