Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei MediaPad M5 Review : Το κορυφαίο Tablet

Huawei MediaPad M5 Review : Το κορυφαίο Tablet

απο Kostas Gliatiotis

Επεξεργαστής Μνήμη.

Το MediaPad M5 χρησιμοποιεί τον Kirin 960S της Huawei, με το S στην ονομασία του να δηλώνει μια πολύ συγκεκριμένη διαφορά. Η νεότερη έκδοση φιλοξενεί στο εσωτερικό της μια μονάδα τεχνητής νοημοσύνης σαν και αυτή του επόμενου Kirin 970 της εταιρείας.

Για τους συνολικά 8 πυρήνες επεξεργασίας διατηρείται η διάταξη με τους 4 από αυτούς να είναι Α-73 για αυξημένη επεξεργαστική ισχύ, και 4 πιο οικονομικούς Α-53 για καθημερινές απλές εργασίες. Σε σύγκριση με τον «Απλό» Kirin 960, ο χρονισμός των Α-73 φαίνεται να έχει μειωθεί στα 2.1 GHz από τα 2.4 , μια αλλαγή που παρόλα αυτά επιτρέπει την παραμονή στην μέγιστη συχνότητα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα με μειωμένη παραγωγή θερμότητας.

Ένα Tablet προσφέρει εξ ορισμού περισσότερο χώρο για την απαγωγή της θερμότητας που παράγεται στο εσωτερικό του, με αποτέλεσμα να είναι συνήθως πιο σταθερό σε συνεχόμενη εντατική χρήση. Στην περίπτωση του MediaPad M5, ο kirin 960S συνδυάζεται με 4 GB μνήμης RAM, που παρότι θα θέλαμε για «ψυχολογικούς» λόγους να είναι μεγαλύτερη, καλύπτει με χαρακτηριστική άνεση κάθε είδος χρήσης.

Ακόμα και η ταυτόχρονη εκτέλεση εφαρμογών κάθε είδους γίνεται με ευκολία, και ο χρήστης μπορεί να αλλάζει από την μια στην άλλη χωρίς κανενός είδους αντιληπτή καθυστέρηση. Μάλιστα στο Desktop Mode που διαθέτει το MediaPad M5, ο επεξεργαστής του, η μνήμη RAM και ο σχεδιασμός του Mode αυτού το κάνουν να μοιάζει σαν ένας μικρός υπολογιστής που απλά βασίζεται στο Android της Google.

Στον τομέα των γραφικών ο Kirin 960S διατηρεί την Mali G71, με συνολικά 8 μονάδες παραγωγής γραφικών και σχετικά αυξημένη ταχύτητα στα περίπου 900 MHz. Η ανάλυση της οθόνης του MediaPad M5 όμως φέρνει την κάρτα γραφικών κοντά στα όρια της, και η απόδοση της είναι ελάχιστα μειωμένη σε σύγκριση με το Huawei P10 που βασίζεται στον ίδιο επεξεργαστή.

Σχεδόν κάθε είδους παιχνίδι παίζει χωρίς κανένα πρόβλημα στο MediaPad M5, και μόνο τα πιο απαιτητικά από αυτά πιθανόν να μην μπορούν να λειτουργήσουν στις υψηλότερες ρυθμίσεις τους. Η διαφορά πάντως είναι μικρότερη από ότι φαίνεται αρχικά, ακριβώς επειδή το MediaPad M5 μπορεί να διατηρήσει την μέγιστη απόδοση του για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από ένα Smartphone, που ακόμα και αν είναι συνολικά ισχυρότερο, θα μειώσει την απόδοση του χαμηλότερα πολύ πιο σύντομα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights