Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei MediaPad M5 Review : Το κορυφαίο Tablet

Huawei MediaPad M5 Review : Το κορυφαίο Tablet

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Το MediaPad M5 κρύβει μια εντυπωσιακά μεγάλη μπαταρία των 7.500 mAh στο εσωτερικό του. Μάλιστα το Tablet υποστηρίζει κανονικά και την ταχεία φόρτιση που έχει σχεδιάσει η Huawei για τα Smartphones της, μέσω της Type-C USB θύρας στην δεξιά πλευρά του.

Η μπαταρία είναι αρκετά μεγάλη ώστε να χαρίζει στο MediaPad M5 σχεδόν 4 ημέρες σχετικά έντονης χρήσης όταν δεν είναι τοποθετημένη κάρτα SIM για την πρόσβαση σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, και ο ιδιοκτήτης του εκμεταλλεύεται σχεδόν όλες τις δυνατότητες του.

Σε πιο απαιτητική χρήση όπως παιχνίδια και συνεχόμενη αναπαραγωγή ταινιών, η μπαταρία μπορεί να βγάλει περίπου 15 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής ταινιών σε υψηλή ανάλυση, με τον χρονο να μειώνεται αισθητά όταν η προβολή τους γίνεται μέσω Streaming υπηρεσιών όπως το Netflix και το Youtube.

Όλες οι δυνατότητες διαχείρισης ενέργειας που έχει σχεδιάσει η Huawei για τα Smartphones της υπάρχουν κανονικά και στο MediaPad M5 και είναι σε πολλές περιπτώσεις πιο χρήσιμες σε αυτό.

Κατά κανόνα οι περισσότεροι από εμάς δοκιμάζουν καινούριες εφαρμογές πιο εύκολα σε ένα Tablet παρά στο Smartphone τους, με αποτέλεσμα να πρέπει να ελέγχονται και για τις επιπτώσεις που έχουν στην μπαταρία του. Αντίστοιχα, ένα Tablet βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα και είναι επίσης χρήσιμο να μπορεί να ελέγχει ο χρήστης του ποιες εφαρμογές παραμένουν ενεργές και τι ακριβώς κάνουν.

Συμπέρασμα.

Το MediaPad M5 είναι ίσως ο καλύτερος συνδυασμός των πραγματικά χρήσιμων δυνατοτήτων και μιας πολύ ποιοτικής κατασκευής που θα μπορούσε να πετύχει η Huawei με δεδομένη την απήχηση που έχουν πλέον τα Tablet στο καταναλωτικό κοινό. Η εταιρεία δεν έκανε καμία παραχώρηση προκειμένου να πετύχει την τιμή πώλησης του στα 500 ευρώ, που παρότι είναι υψηλή, είναι σημαντικά μικρότερη από ότι τα περισσότερα Tablet του ανταγωνισμού σε αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, ειδικά με δεδομένη και την υποστήριξη για δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

Οι υποψήφιοι αγοραστές που αναζητούν ένα κορυφαίο Tablet που να μην καλύπτει απλά τις βασικές τους ανάγκες, αλλά να προσφέρει μια όντως κορυφαία εμπειρία χρήσης, για εργασία, προβολή ταινιών αλλά και παιχνίδια, θα βρουν στο MediaPad M5 πιθανότατα την καλύτερη λύση που είναι διαθέσιμη αυτή την στιγμή στην αγορά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights