Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Τρίτη και 13 βραβεία για τη WIND στα Digital Media Awards

Τρίτη και 13 βραβεία για τη WIND στα Digital Media Awards

απο Kostas Gliatiotis

Με 13 βραβεία, 1 Platinum, 3 Gold, 5 Silver και 4 Bronze ξεχώρισε η WIND στην χθεσινή τελετή απονομής των Digital Media Awards που κάθε χρόνο αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές στο χώρο των Ψηφιακών Εκδόσεων στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία διακρίθηκε στις εξής κατηγορίες:

  • Ψηφιακή Επικοινωνία και Marketing κατακτώντας 8 βραβεία για τις ψηφιακές καμπάνιες WIND Quiz: Νέα Εμπειρία Internet, Ερχόμαστε Κοντά – Σίκινος, WIND Δείξε το Δώρο σου και το WIND CRM Newsletter
  • Βέλτιστες Πρακτικές προς τους Διαφημιζόμενους αποσπώντας 4 βραβεία για την ενέργεια WIND Quiz: Νέα Εμπειρία Internet, καθώς και για την ψηφιακή καμπάνια επικοινωνίας Ερχόμαστε Κοντά – Σίκινος
  • Ειδικά Βραβεία με το WIND News Blog, το εσωτερικό ψηφιακό κανάλι ενημέρωσης των ανθρώπων της WIND να διακρίνεται σε δυο υπό-ενότητες.

Το Platinum βραβείο απονεμήθηκε στην υποψηφιότητα WIND Quiz: Νέα Εμπειρία Internet που συγκέντρωσε τον υψηλότερο μέσο όρο βαθμολογίας από την Κριτική Επιτροπή, ανάμεσα στο σύνολο των υποψηφιοτήτων σε όλες τις κατηγορίες της συγκεκριμένης ενότητας.

H εξαιρετική εμπειρία πελατών σε κάθε σημείο επαφής, όπως οι επίσημες σελίδες της εταιρείας στα Social Media και τα λοιπά ψηφιακά κανάλια, αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα για τη WIND Ελλάς που επενδύει καθημερινά σε υποδομές στο συνεχώς αυξανόμενο δίκτυο της, στη δημιουργία καινοτόμων λύσεων και υπηρεσιών, στην αναβάθμιση των καταστημάτων της και στην εκπαίδευση των ανθρώπων της.

Στην επιτυχημένη υλοποίηση των ψηφιακών δράσεων επικοινωνίας που διακρίθηκαν συνέβαλλαν καθοριστικά με το δικό τους τρόπο οι συνεργάτες της εταιρείας: Digital Minds, Reprise και The Bakers.

Τις υποψηφιότητες αξιολόγησε κριτική επιτροπή από επαγγελματίες του χώρου και καθηγητές πανεπιστημίου με πολυετή επαγγελματική / ερευνητική εμπειρία στον χώρο του Digital Marketing και της Επικοινωνίας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights