Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ H Apple βελτιώνει την ασφάλεια στο iOS 12

H Apple βελτιώνει την ασφάλεια στο iOS 12

απο Kostas Gliatiotis

Οι πληροφορίες που ήθελαν την Apple να περιορίζει την πρόσβαση σε συσκευές που θα τρέχουν το iOS 12 επαληθεύονται μέσω της ίδιας της εταιρείας που έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες στο συγκεκριμένο θέμα.

Η Apple επιβεβαίωσε ότι οι συσκευές που θα τρέχουν το iOS 12 αλλά και σε μερικές περιπτώσεις ήδη και την έκδοση 11.4 θα απενεργοποιούν την μεταφορά δεδομένων μέσω της θύρας επικοινωνίας τους μετά από μια ώρα που βρίσκονται σε κατάσταση αναμονής. Με αυτόν τον τρόπο θα είναι αδύνατη πλέον η χρήση εξοπλισμού που συνδεέται στο ίδιο το iPhone ή το iPad για να παρακάμψει την ασφάλεια της συσκευής και να αποκτήσει πρόσβαση στα δεδομένα του χρήστη.

Προκειμένου να αποφύγει νέες διαμάχες με τις υπηρεσίες ασφαλείας των Ηνωμένων Πολιτειών, η Apple ξεκαθαρίζει ότι η αλλαγή αυτή γίνεται για να προστατεύσει τους χρήστες σε παγκόσμιο επίπεδο, όπου δεν υπάρχει ο θεωρητικός τουλάχιστον έλεχγος για το τι κάνουν οι κρατικές υπηρεσίες. Τα μηχανήματα που συνδέονται σε ένα iPhone και μπορούν να παρακάμψουν το κλείδωμα του χρήστη πιθανότατα θα συνεχίσουν προσωρινά να λειτουργούν, όμως θα υπάρχει πλέον χρονικό περιθώριο μέχρι κάποιος να τα συνδέσει σε αυτά και να αποκτήσει πρόσβαση στα δεδομένα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights