Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Honor 10 Dual: η ναυαρχίδα της Honor έφτασε στον ΓΕΡΜΑΝΟ

Honor 10 Dual: η ναυαρχίδα της Honor έφτασε στον ΓΕΡΜΑΝΟ

απο Kostas Gliatiotis

Η πολυαναμενόμενη ναυαρχίδα της Honor είναι διαθέσιμη από σήμερα στο δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ και στο www.germanos.gr. Το Honor 10 Dual έρχεται εξοπλισμένο με Full View 5.84” HD+ οθόνη, κάμερα Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ) και διπλών φακών (24MP+16MP), καθώς και με τον μοναδικό σχεδιασμό γυαλιού Aurora που αντικατοπτρίζει όλες τις αποχρώσεις και τις διαθλάσεις του φωτός.

Στα highlights του νέου 4G+ smartphone συγκαταλέγεται η AI κάμερα διπλών φακών, η οποία αναγνωρίζει σε πραγματικό χρόνο πάνω από 500 σενάρια (σκηνικό, φωτισμό, κτλ) με την υποστήριξη της τεχνολογίας Semantic Image Segmentation (τμηματοποίηση εικόνων).

Το hi-end μοντέλο της Honor «τρέχει» με τον ισχυρό οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 970 (2.36GHz & 1.8GHz), με ενσωματωμένη NPU και το νέο λογισμικό EMUI 8.1 για απεριόριστο multitasking, ταχύτητα και σταθερότητα.

Το Honor 10 Dual διαθέτει Ultrasonic αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένο στη μπροστινή πλευρά της συσκευής και διατίθεται με 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο. Επιπλέον, η μπαταρία (3400 mAh) φορτίζει στο 50% σε λιγότερο από μισή ώρα, χάρη στη λειτουργία Super Charge.

Οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν το νέο Honor 10 Dual σε τρία χρώματα: Phantom Blue, Midnight Black και Glacier Grey στα €479[1] (€19,96/μήνα σε 24 άτοκες δόσεις[2]), ή φθηνότερα στα προγράμματα κινητής COSMOTE και να τα συνδυάσουν με αξεσουάρ που τους ταιριάζουν, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία. Το Honor 10 Dual προσφέρεται με δώρο το αδιάβροχο (έως 50 μ.) smartband HONOR Band 3[3], αξίας €79,90.

Το δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ φροντίζει να εμπλουτίζει διαρκώς την γκάμα των 4G/4G+ Smartphones για να μπορούν οι χρήστες να σερφάρουν σε απίστευτα γρήγορες ταχύτητες, χάρη στο αξεπέραστο 4G/4G+ δίκτυο COSMOTE, το Νο1 δίκτυο σε πληθυσμιακή κάλυψη[4] (98% και 92% αντίστοιχα) στην Ελλάδα.

Επίσης, οι Tech Experts, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι τεχνολογίας στον ΓΕΡΜΑΝΟ μπορούν να σετάρουν το νέο Smartphone και να δείξουν στους καταναλωτές τις απεριόριστες δυνατότητές του, ώστε να μπορούν να το απολαύσουν αμέσως.

[1] Οι τιμές είναι ενδεικτικές και συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

[2] Αφορά εξόφληση μέσω πιστωτικών καρτών.

[3] Μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

[4] Η πληθυσμιακή κάλυψη αφορά σε Κάλυψη Εξωτερικών Χώρων (Outdoor Population Coverage).

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights