Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Huawei πούλησε 6 εκατομμύρια συσκευές P20

Η Huawei πούλησε 6 εκατομμύρια συσκευές P20

απο Kostas Gliatiotis

Πριν μερικές ώρες, η Huawei ανακοίνωσε ότι οι συνολικές πωλήσεις της νέας σειράς P20 έφτασαν τα 6 εκατομμύρια συσκευές σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι πωλήσεις αφορούν συνολικά τα P20 Pro, P20 και P20 Lite και δυστυχώς δεν υπάρχουν συγκεκριμένα νούμερα για κάθε ένα από αυτα ξεχωριστά. Σύμφωνα με την εταιρεία πάντως, οι συνολικές αυτές πωλήσεις είναι αυξημένες κατά 81% σε σύγκριση με αυτές που είχαν πετύχει αντίστοιχα οι συσκευές της σειράς P10 πριν ένα χρόνο περίπου.

Το P20 Pro και το P20 ξεκίνησαν να πωλούνται σε παγκόσμιο επίπεδο τον Απρίλιο, κάτι που σημαίνει ότι το νούμερο αυτό η εταιρεία το πέτυχε μέσα σε 2 μήνες πρακτικά, ενώ το P20 Lite είχε ξεκινήσει λίγο νωρίτερα στα τέλη Μαρτίου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights