Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη: 2.000 φιάλες αίματος ετησίως από τους εργαζομένους του Ομίλου ΟΤΕ

Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη: 2.000 φιάλες αίματος ετησίως από τους εργαζομένους του Ομίλου ΟΤΕ

απο Kostas Gliatiotis

Με μήνυμα «Να είσαι εκεί για τον Άλλο. Δώσε Αίμα. Μοιράσου τη Ζωή» η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη στις 14 Ιουνίου, έχει στόχο να υπενθυμίσει την αναγκαιότητα της εθελοντικής αιμοδοσίας. Στηρίζοντας την προσπάθεια για την κάλυψη των αναγκών της Ελλάδας για αίμα, οι εργαζόμενοι του Ομίλου ΟΤΕ προσφέρουν κάθε χρόνο 2.000 φιάλες αίματος, μέσα από το Πρόγραμμα Εθελοντικής Αιμοδοσίας της εταιρείας. Η τράπεζα αίματος των ανθρώπων του Ομίλου ΟΤΕ έχει διαθέσει μέχρι σήμερα πάνω από 27.000 φιάλες και είναι από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες εταιρικές τράπεζες αίματος στην Ελλάδα.

Οι εργαζόμενοι του Ομίλου ΟΤΕ συμμετέχουν με συνέπεια, από το 1976, στο πρόγραμμα Εθελοντικής Αιμοδοσίας που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Μονάδας Ασφάλειας και Υγείας Ανθρώπινου Δυναμικού, σε συνεργασία με κρατικά νοσοκομεία στην Αττική και την περιφέρεια. Το 2018 έχει ήδη πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο και τον Μάιο το πρώτο μέρος της εθελοντικής αιμοδοσίας των εργαζομένων σε 10 κτήρια του Ομίλου και έχουν συγκεντρωθεί περισσότερες από 1.000 φιάλες αίματος.

«Κάθε ένας από εμάς, η οικογένειά μας, το παιδί μας, μπορεί να χρειαστεί αίμα ανά πάσα στιγμή. Η ανάγκη για περισσότερους συστηματικούς αιμοδότες είναι δεδομένη. Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, αυτή η ανάγκη αυξάνεται. Εδώ και 40 χρόνια, οι εργαζόμενοι του Ομίλου ΟΤΕ δίνουν το παράδειγμα και συστηματικά λαμβάνουν μέρος στην εθελοντική αιμοδοσία, βοηθώντας τους συνανθρώπους μας. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από το να σώζεις μία ζωή», ανέφερε η κα Έλενα Παπαδοπούλου, Chief  Officer Ανθρώπινου Δυναμικού Ομίλου ΟΤΕ.

Ο Όμιλος ΟΤΕ φροντίζει να επιστρέφει στην κοινωνία τον καλύτερό του εαυτό και σε αυτό έχει συμμάχους τους χιλιάδες εθελοντές εργαζομένους του, που γίνονται οι πρωταγωνιστές των  εθελοντικών δράσεων. Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις εθελοντισμού των εργαζομένων, στον Απολογισμό Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ομίλου ΟΤΕ για το 2017.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights