Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Μικρές πράξεις μεγάλης αξίας από τους εργαζόμενους της WIND

Μικρές πράξεις μεγάλης αξίας από τους εργαζόμενους της WIND

απο Kostas Gliatiotis

Μήνυμα εθελοντισμού και αλληλεγγύης δίνουν οι εργαζόμενοι της WIND οι οποίοι συμμετέχουν όλο και πιο ενεργά στην αλυσίδα ζωής δίνοντας αίμα για να ενισχύσουν την Τράπεζα Αίματος Εργαζομένων WIND.

Οι μονάδες αίματος που συλλέγονται κάθε χρόνο στις Ημέρες Εθελοντικής Αιμοδοσίας WIND είναι διαθέσιμες για να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει για τους εργαζόμενους της εταιρείας αλλά και τις οικογένειές τους.

Στις 2 εθελοντικές αιμοδοσίες της περασμένης χρονιάς, η συνεισφορά ξεπέρασε τις 110 μονάδες αίματος, ενώ μέσα στο έτος η Τράπεζα Αίματος της WIND πρόσφερε βοήθεια σε περισσότερους από 40 ανθρώπους της. Η ανταπόκριση ήταν εξίσου θερμή και φέτος, στην πρώτη προγραμματισμένη αιμοδοσία του έτους στα γραφεία της εταιρείας και επιβεβαιώνει πως η αξία της εθελοντικής συνεισφοράς είναι κομμάτι της κουλτούρας των ανθρώπων της WIND.

Με αφορμή και τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη (14 Ιουνίου), που για φέτος έχει αναλάβει από τον Π.Ο.Υ. η χώρα μας, οι εργαζόμενοι της εταιρείας συμμετέχουν στην προσπάθεια αύξησης των εθελοντών αιμοδοτών στη χώρα μας μεταφέροντας το μήνυμα ότι μικρές πράξεις αλτρουισμού δημιουργούν προϋποθέσεις για καλύτερη ζωή και η συλλογική προσπάθεια μπορεί να έχει μεγάλο αποτέλεσμα. Ιδιαίτερα στη χώρα μας όπου η προσφορά αίματος είναι χαμηλή  σε σχέση με τον πληθυσμό της, η ανάγκη για περισσότερους εθελοντές αιμοδότες είναι σταθερή και διαχρονική.

Η ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας των Εργαζομένων της WIND, εντάσσεται στο γενικότερο Πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της εταιρείας. Εκτός από την Τράπεζα Αίματος των εργαζομένων WIND και η  ίδια η εταιρεία επενδύει σημαντικά στην Υγεία και Ασφάλεια των Εργαζομένων της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights