Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Apple iPhone8 (PRODUCT) RED Review : Το πιο όμορφο iPhone

Apple iPhone8 (PRODUCT) RED Review : Το πιο όμορφο iPhone

απο Kostas Gliatiotis

Τα τελευταία 2 χρόνια, η Apple έχει μια συγκεκριμένη πολιτική «ανανέωσης» με την παρουσίαση μιας ειδικής κόκκινης έκδοσης των εκάστοτε iPhone. Χωρίς να έχουν κανενός είδους διαφορά σε τεχνικά χαρακτηριστικά και σχεδιασμό, συνδυάζουν το κόκκινο χρώμα τους με την διάθεση της Apple να προσφέρει σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Πιο συγκεκριμένα, με την αγορά κάθε iPhone Product Red, η εταιρεία δίνει μέρος των χρημάτων του στο ίδρυμα (RED) που στηρίζει την έρευνα κατά του HIV και του AIDS. Με δεδομένο το ότι δεν υπάρχει καποια συγκεκριμένη διαφορά ανάμεσα στο iPhone 8 Product Red και το κανονικό iPhone 8, το συγκεκριμένο Review είναι ίσως λίγο μικρότερο από το συνηθισμένο.

Σε κάθε περίπτωση, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Cosmote για την παραχώρηση του κόκκινου iPhone 8, και τη δυνατότητα που μας έδωσε να το δοκιμάσουμε εξαντλητικά στο καταπληκτικό 4G+ δίκτυο της. Εκτός των εντυπωσιακών ταχυτήτων που προσφέρει το δίκτυο της Cosmote στο iPhone 8 (Product) Red, υποστηρίζεται κανονικά και η υπηρεσία Wi-fi Calling.

Σχεδιασμός.

Η βασικότερη διαφορά του iPhone 8 (Product) Red είναι προφανώς το κόκκινο χρώμα στο πίσω μέρος του. Εκτός από την γυάλινη πίσω επιφάνεια όμως, σε κόκκινο χρώμα είναι βαμμένο και το κατασκευασμένο από αλουμίνιο πλαίσιο στο πλαϊνό μέρος του Smartphone.

Ειδικά η συγκεκριμένη «λεπτομέρεια» κάνει το iPhone 8 (Product) Red ακόμα πιο εντυπωσιακό, αφού με αυτόν τον τρόπο το κόκκινο χρώμα φτάνει μέχρι την μπροστινή επιφάνεια του, επειδή το αλουμινένιο πλαίσιο «αγκαλιάζει» όλο το πλαϊνό μέρος μέχρι το σημείο που συναντά το κρύσταλλο της οθόνης.

Για την ίδια την οθόνη τώρα, η Apple έχει επιλέξει το μαύρο χρώμα για το πλαίσιο γύρω από αυτή, σε αντίθεση με την αντίστοιχη κόκκινη έκδοση των iPhone 7 που είχαν σχεδιαστεί με άσπρη μπροστινή επιφάνεια. Το μαύρο χρώμα τονίζει ακόμα περισσότερο την αντίθεση με το κόκκινο πίσω μέρος, και κάνει το iPhone 8 (Product) Red να φαίνεται και να είναι ακόμα πιο πολυτελές.

Το ίδιο το iPhone 8 τώρα, διατηρεί τις εντυπωσιακά μικρές εξωτερικές του διαστάσεις, ακριβώς επειδή συνεχίζει να έχει και μια σχετικά μικρή οθόνη, με ένα όχι πολύ μικρό πλαίσιο γύρω από αυτή. Για όσους δεν προτιμούν την νεότερη εκδοχή του iPhone X όμως, το πλαίσιο αυτό φιλοξενεί και το πλήκτρο χειρισμού του iPhone 8 (Product) Red που λειτουργεί ταυτόχρονα και σαν αισθητήρας αποτυπωμάτων.

Φυσικά και εδώ όπως και στις κανονικές εκδόσεις του iPhone 8, το πλήκτρο αυτό είναι απλά μια ευαίσθητη στην αφή επιφάνεια, και η δόνηση της συσκευής δημιουργεί τεχνητά την αίσθηση πίεσης και το «κλικ» που περιμένει να νιώσει ο χρήστης όταν το πατά.

Σε κάθε περίπτωση, με το iPhone 8 (Product) Red η Apple πετυχαίνει έναν διπλό στόχο με απόλυτη επιτυχία. Το Smartphone είναι αρκετά ξεχωριστό ώστε να μην μπορεί κάποιος να το… μπερδέψει με οτιδήποτε άλλο, ο κάτοχος του «χαζεύει» τη συσκευή του και την πολύ όμορφη εμφάνιση της, και φυσικά η εταιρεία προσφέρει χρήματα σε έναν ευγενή σκοπό με την πώληση κάθε συσκευής.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights