Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Season Finale της σειράς «Genius: Picasso» στην WIND VISION

Season Finale της σειράς «Genius: Picasso» στην WIND VISION

απο Kostas Gliatiotis

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Genius: Picasso», που ζωντανεύει την πολυτάραχη ζωή του μεγαλοφυούς και πιο ανατρεπτικού καλλιτέχνη του 20ου αιώνα Pablo Picasso, μπορούν να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές της WIND VISION στο National Geographic ζωντανά στις 21:00 την Δευτέρα 18 Ιουνίου ή και έως 7 ημέρες αργότερα χάρη στη δυνατότητα Catch up.

Με το 10ο επεισόδιο κλείνει ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Genius» που είναι αφιερωμένος στην πορεία και τη ζωή του διάσημου ζωγράφου Pablo Picasso. Η σειρά «Genius: Picasso», με executive producers τους Brian Grazer και Ron Howard, είναι μια από τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές που έχουμε παρακολουθήσει τη φετινή σεζόν στο National Geographic. Με πρωταγωνιστές τους Antonio Banderas και Alex Rich στον κοινό ρόλο του Pablo Picasso, οι τηλεθεατές μέσα από την WIND VISION είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τον πολύπλοκο άνθρωπο πίσω από την τέχνη, τις μούσες και τα πασίγνωστα αριστουργήματα. Στο season finale θα δούνε τα τελευταία χρόνια της ζωής του Picasso με την Françoise Gilot (Clémence Poésy) να αντιστέκεται στον έντονο χαρακτήρα του και να κυνηγά τους στόχους της μετά από 10 χρόνια σχέσης και δύο παιδιά.

Την πρόσβαση σε κορυφαίες σειρές όπως το «Genius: Picasso» αλλά και σε έναν ατελείωτο κόσμο περιεχομένου μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν 100 τυχεροί που θα παίξουν στο παιχνίδι της WIND VISION σε οποιοδήποτε κατάστημα WIND έως και τις 30/6. Όλοι οι συμμετέχοντες που θα απαντήσουν σωστά στις ερωτήσεις για την WIND VISION θα μπουν στην κλήρωση για Δωρεάν 100 συνδρομές για 1 Χρόνο και άλλα απίθανα δώρα όπως:

  • ταξίδι στο Παρίσι με επίσκεψη στην Disneyland
  • ταξίδι στις ΗΠΑ με επίσκεψη στην Disneyland
  • 1 Samsung Smart TV
  • 4 PlayStation
  • 2 iPad Pro 9.7’’
  • 3 Samsung Galaxy Tab S3
  • 4 Samsung Galaxy Note 8

Περισσότερες πληροφορίες για να αποκτήσουν την υπηρεσία WIND VISION καθώς και το διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τα καταστήματα WIND ή το www.wind.gr.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights