Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Foxconn ανοίγει δικά της γραφεία στις Ηνωμένες Πολιτείες

Η Foxconn ανοίγει δικά της γραφεία στις Ηνωμένες Πολιτείες

απο Kostas Gliatiotis

Στην προσπάθεια “εξάπλωσης” εκτός Κίνας, για εμπορικούς λόγους αλλά και για λόγους βελτίωσης της εικόνας που έχει σαν εταιρεία, η FoxConn ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει τα δικά της γραφεία στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία θα αγοράσει μάλιστα το δικό της κτήριο στην πόλη του Milwaukee, όπου και θα στεγαστούν οι περίπου 500 υπάλληλοι γραφείου. Μάλιστα η Foxconn έχει ήδη ξεκινήσει την κατασκευή ενός δικού της εργοστασίου για την κατασκευή οθονών, στο Wisconsin αυτή τη φορά, όπου και εκεί θα απασχοληθούν ούτε λίγο ούτε πολύ, 13.000 υπάλληλοι με την έναρξη της λειτουργίας του.

Η επιλογή του Milwaukee δεν έγινε τυχαία, αφού η πόλη έχει “υποσχεθεί” στην FoxConn φοροαπαλλαγές συνολικού ύψους 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε βάθος 15 ετών, μια πολιτική που καλώς ή κακώς είναι συνηθισμένη στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights