Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η LG Παρουσίασε το X5 2018

Η LG Παρουσίασε το X5 2018

απο Kostas Gliatiotis

Μια ακόμα σχετικά οικονομική συσκευή παρουσίασε η LG, το X5 2018, αρχικά για την εγχώρια αγορά της Νοτίου Κορέας.

Το Smartphone έρχεται με οθόνη 5.5 ιντσών και ανάλυσης HD μόνο, ενώ και τα υπόλοιπα τεχνικά του χαρακτηριστικά είναι απλά ικανοποιητικά. Στο εσωτερικό του βρίσκεται επεξεργαστής της Mediatek και συγκεκριμένα ο MT6750 σε συνδυασμό μάλιστα με 2 GB μνήμης RAM μόνο. Παρόλα αυτά ο αποθηκευτικός χώρος είναι στα 32 GB και η μοναδική πίσω κάμερα έχει ανάλυση 13 Mpixels χωρίς παραδόξως επιπλέον πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά και αυτής.

Η αγορά της Νοτίου Κορέας είναι κάπως ιδιαίτερη ειδικά στο θέμα των τιμών από ότι φαίνεται, και το X5 2018 θα πωλείται αρχικά για 330 δολάρια, μια τιμή που είναι σχετικά υψηλή. Είναι άγνωστο αν η LG θα επεκτείνει τη διάθεση του και στον υπόλοιπο κόσμο αλλά και σε τι τιμή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights