Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Δυνατότητα αποστολής SMS μέσω Web για την εφαρμογή μηνυμάτων της Google.

Δυνατότητα αποστολής SMS μέσω Web για την εφαρμογή μηνυμάτων της Google.

απο Kostas Gliatiotis

Μια ενδιαφέρουσα νέα δυνατότητα προσθέτει σταδιακά η Google στην εφαρμογή μηνυμάτων που έχει σχεδιάσει για το Android, αυτή της αποστολής μηνυμάτων μέσω Web σελίδας από τον υπολογιστή του χρήστη.

Η δυνατότητα ξεκίνησε να διατίθεται στην εφαρμογή Messages σήμερα, και σταδιακά θα ολοκληρωθεί η αναβάθμιση στην νεότερη έκδοση σε όλες τις συσκευές ανά τον κόσμο μέσα σε μια εβδομάδα σύμφωνα με τη Google. Το ενδιαφέρον εδώ είναι ότι τη συγκεκριμένη εφαρμογή μπορεί να την εγκαταστήσει κάθε χρήστης Android συσκευής με έκδοση 8.0 Oreo ή νεότερη, ακόμα και αν το κινητό του έχει ήδη άλλη εφαρμογή μηνυμάτων από τον κατασκευαστή του.

Η δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων μέσω υπολογιστή λειτουργεί ουσιαστικά σαν την αντίστοιχη του WhatsApp, με τον χρήστη να ανοίγει την κατάλληλη σελίδα από τον υπολογιστή του, και να σκανάρει ένα QR Code με την κάμερα του κινητού του προκειμένου να γίνει ο “συγχρονισμός”. Αρχικά η Web έκδοση υποστηρίζει την λήψη και αποστολή μηνυμάτων και βασικές εικόνες emoji, σταδιακά όμως η Google σκοπεύει να αυξήσει την λειτουργικότητα και τις δυνατότητες που προσφέρει.

H εφαρμογή μηνυμάτων απέκτησε ταυτόχρονα και άλλες λειτουργίες όπως την έξυπνη απάντηση όπως την ονομάζει η Google, με το κινητό να προτείνει αυτοματοποιημένες απαντήσεις με βάση το κείμενο ενός μηνύματος, προκειμένου ο χρήστης να μην χρειάζεται να … γράψει μόνος του το κείμενο. Η δυνατότητα αυτή προφανώς απαιτεί πρόσβαση στα ίδια τα μηνύματα ώστε η Google να αναγνωρίζει το κείμενο και να προτείνει απαντήσεις, και η υποστήριξη της είναι ακόμα περιορισμένη ανάλογα με την γλώσσα που χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights