Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Ίδρυμα Vodafone: 16 χρόνια προσφοράς στην Ελλάδα

Ίδρυμα Vodafone: 16 χρόνια προσφοράς στην Ελλάδα

απο Kostas Gliatiotis

Με τη φράση “Connecting for Good” να συνοψίζει τη φιλοσοφία του, το Ίδρυμα Vodafone συμπληρώνει φέτος 16 χρόνια προσφοράς στην Ελλάδα, συνδυάζοντας τις τεχνολογίες των τηλεπικοινωνιών με την κοινωνική συνεισφορά.

Σε συνεργασία με περισσότερους από 84 φορείς και οργανισμούς σε όλη την χώρα, το Ίδρυμα Vodafone συμβάλλει καθημερινά στη βελτίωση της ζωής ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων. Μόνο κατά τη διάρκεια του περασμένου χρόνου, περισσότερα από 754.000 άτομα επωφελήθηκαν από τα προγράμματα του Ιδρύματος γύρω από τους άξονες της Υγείας, της Εκπαίδευσης και της Κοινωνικής Ενσωμάτωσης.

2017-2018: Δείτε τα αποτελέσματα των δράσεων του Ιδρύματος

Κύκλος Πρεσβευτών Ιδρύματος Vodafone

Με την υποστήριξη καταξιωμένων προσωπικοτήτων, το Ίδρυμα Vodafone συστήνει Κύκλο Πρεσβευτών που θα δρα συμβουλευτικά γύρω από τα προγράμματα του Ιδρύματος για την προαγωγή της Υγείας, της Εκπαίδευσης και της Κοινωνικής Ενσωμάτωσης στην Ελλάδα, μέσω της Τεχνολογίας των Τηλεπικοινωνιών.

Ο “Κύκλος Πρεσβευτών Ιδρύματος Vodafone” απαρτίζεται από προσωπικότητες με αξιόλογη πορεία στους χώρους των Επιστημών, της Τεχνολογίας και της Δημοσιογραφίας, υψηλόβαθμα στελέχη της Vodafone Ελλάδας αλλά και έναv εργαζόμενο της εταιρείας που ορίζεται εκ περιτροπής. Οι συμμετέχοντες του Κύκλου Πρεσβευτών Ιδρύματος Vodafone είναι οι: Μιχάλης Μπλέτσας, Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου, Παύλος Τσίμας, Στέφανος Χανδακάς, Υβέτ Κοσμετάτου, Χάρης Μπρουμίδης και Μαρία Σκάγκου.

Μάθε περισσότερα για τους συμμετέχοντες

Μια επιπλέον μέρα άδειας για καλό σκοπό!

Mε κεντρικό μήνυμα “το καλό μας συνδέει”, η Vodafone ενισχύει το πρόγραμμα εθελοντισμού των εργαζομένων της ενεργοποιώντας την «Ημέρα Εθελοντισμού».

Πρόκειται για μια επιπλέον εργάσιμη ημέρα άδειας ετησίως την οποία θα μπορούν να διαθέσουν οι εργαζόμενοι της εταιρείας σε όποια δράση εθελοντισμού οι ίδιοι επιλέξουν. Στόχος του προγράμματος εθελοντισμού, που εφαρμόζεται από την έναρξη λειτουργίας της εταιρείας και πρόσφατα ανανεώθηκε και ενισχύθηκε, είναι η οικογένεια της Vodafone να έρθει πιο κοντά στους συναθρώπους μας που έχουν ανάγκη και να συνεισφέρει στη βιώσιμη ανάπτυξη της κοινωνίας.

Ενισχύοντας την απασχόληση των νέων μέσα από το πρόγραμμα «Get Into»

Η Vodafone είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα η οποία συμμετέχει στο πρόγραμμα «Get Into» του Prince’s Trust International, με στόχο να παράσχει την απαραίτητη εκπαίδευση και εργασιακή εμπειρία σε νέους και νέες από 18 έως 30 ετών.

Σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μποδοσάκη και την Κοιν.Σ.Επ. Knowl για την Εκπαίδευση και τη Δια Βίου Μάθηση, το πρόγραμμα «Get Into» προσφέρει στους συμμετέχοντες εργασιακή εμπειρία και εκπαίδευση σε τεχνικές δεξιότητες και δεξιότητες πωλήσεων, καθώς και ευκαιρίες για on-the-job training. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι συμμετέχοντες ξεκίνησαν την εργασιακή τους πορεία στην Vodafone Ελλάδος σε θέσεις sales και internet specialists.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights