Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ O CEO και ο CTO της LG θα παρουσίασουν τη στρατηγική για το ThinQ AI στην IFA

O CEO και ο CTO της LG θα παρουσίασουν τη στρατηγική για το ThinQ AI στην IFA

απο Kostas Gliatiotis

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της LG Electronics (LG), Jo Seong-Jin, και ο Διευθύνων Σύμβουλος Τεχνολογίας Dr. I.P. Park θα πραγματοποιήσουν μία εισαγωγική ομιλία από κοινού κατά τη διάρκεια της IFA 2018 για να περιγράψουν συνοπτικά το όραμά τους για τη στρατηγική ThinQ της LG για την Τεχνητή Νοημοσύνη. Η πρώτη κοινή ομιλία της IFA από τα δύο στελέχη με τίτλο ‘Think Wise, Be Free: Living Freer with AI’ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Αυγούστου στο Hall 26b στο Messe Berlin.

Με όλα τα βλέμματα στραμμένα στο ΑΙ, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Jo θα μοιραστεί την oπτική του για τον τρόπο με τον οποίο η στρατηγική του AI της LG θα αλλάξει τη ζωή των καταναλωτών με βάση τη μοναδική φιλοσοφία της «ανοικτής πλατφόρμας, ανοιχτής εταιρικής σχέσης και ανοικτής συνδεσιμότητας». Ο Dr. Park θα δείξει πώς αυτή η τεχνολογία ‘παίρνει ζωή’ σε καθημερινά προϊόντα όπως τα ψυγεία, οι τηλεοράσεις και τα πλυντήρια και πώς η ανοιχτή στρατηγική AI της LG ωφελεί τους καταναλωτές βάζοντας στο επίκεντρο τον έλεγχο και την ευκολία που τους προσφέρει.

«Ο θεσμός IFA Keynotes αποτελεί μια παγκόσμια πλατφόρμα για Διευθύνοντες Συμβούλους και κορυφαία στελέχη επιχειρήσεων για να παρουσιάσουν καινοτόμες ιδέες και στρατηγικές» δήλωσε ο Executive Vice President του Messe Berlin Group και Executive Director της IFA Jens Heithecker για να συνεχίσει πως «Η LG υπήρξε και εξακολουθεί να είναι ένας βασικός παγκόσμιος παράγοντας στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης και γι’ αυτό είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που ο κ. Jo και ο Dr. Park θα πραγματοποιήσουν την εναρκτήρια ομιλία των IFA Keynotes τον Αύγουστο».

Ο κ. Jo, με 40ετή καριέρα στην LG, ήταν εξαρχής οπαδός του AI πιστεύοντας ότι μπορεί να αξιοποιηθεί καλύτερα για τους καταναλωτές μέσω των οικιακών συσκευών. Με πολλούς σημαντικούς ηγετικούς ρόλους στο τμήμα των οικιακών συσκευών της LG, ο κ. Jo συνειδητοποίησε νωρίς πως επειδή οι οικιακές συσκευές συνάδουν με «δουλειές του σπιτιού», πρόκειται για έναν ώριμο και ιδανικό τομέα για καινοτομία. Ο κ. Jo ήταν ο πρώτος που εμπορευματοποίησε τα Direct Drive (DD) μοτέρ, με αποτέλεσμα η LG να κατέχει ηγετική θέση στην αγορά για την κατηγορία του πλυντηρίου παγκοσμίως. Ως επικεφαλής του επιχειρηματικού τμήματος της LG, υπεύθυνος για όλες τις οικιακές συσκευές και λύσεις ενέργειας, ο κ. Jo συνέχισε να επενδύει στην έρευνα και ανάπτυξη για να ενισχύσει το χαρτοφυλάκιο της LG και προχώρησε με αυτή την πρακτική ως αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος.

Ως Chief technology officer, ο βασικός στόχος του Dr. Park είναι να μετατρέψει την LG σε μια εταιρεία που θεωρεί το AI ως την κορυφαία προτεραιότητά της και το μελλοντικό κλειδί για ανάπτυξη. Ένα βασικό κομμάτι αυτού του έργου θα έχει ο CTO ο οποίος θα πρέπει να δημιουργήσει ευρείας γκάμας και ανοικτές συνεργασίες τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, σύμφωνα με τη στρατηγική της LG.

Η LG ανέπτυξε το brand ThinQ στα τέλη του 2017 για όλες τις οικιακές συσκευές, τα ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης και τις υπηρεσίες που αξιοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που ενσωματώνουν το LG ThinQ έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν την τεχνολογία deep learning και να επικοινωνούν μεταξύ τους, χρησιμοποιώντας μια ποικιλία AI τεχνολογιών από άλλους συνεργάτες, καθώς και την τεχνολογία AI της DeepThinQ της LG. Πριν από ένα χρόνο, η LG ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του Εργαστηρίου Τεχνητής Νοημοσύνης στη Σεούλ για να συγκεντρώσει όλες τις έρευνές της σχετικά με τις τεχνολογίες που αναγνωρίζουν, αντιλαμβάνονται και μαθαίνουν από τη φωνητική λειτουργία, το video και τους αισθητήρες. Το εργαστήριο AI της LG έχει συμβάλει στην ανάπτυξη του πρώτου κλιματιστικού παγκοσμίως που αντιλαμβάνεται τον χώρο που καλείται να ζεστάνει ή να ψύξει, καθώς και στη δημιουργία έξυπνων οικιακών συσκευών όπως ψυγεία, πλυντήρια ρούχων και ρομποτικές ηλεκτρικές σκούπες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights