Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Ο Microsoft Edge υποστηρίζει AdBlock Plus στην Android έκδοση του.

Ο Microsoft Edge υποστηρίζει AdBlock Plus στην Android έκδοση του.

απο Kostas Gliatiotis

Η νεότερη beta έκδοση του Edge Browser της Microsoft, έρχεται με μια ενδιαφέρουσα “προσθήκη”, αυτή της υποστήριξης του γνωστού πλέον AdBlock Plus πρόσθετου που περιορίζει τις διαφημίσεις που προβάλονται σε σελίδες όπως φυσικά και τα παράθυρα που ανοίγουν αυτόματα για να δείξουν μια επιπλέον διαφήμιση.

Το AdBlock Plus λειτουργεί όπως ακριβώς και σε έναν υπολογιστή, με την μοναδική διαφορά ότι εδώ ο Microsoft Edge βρίσκεται ακόμα σε “πειραματικό” στάδιο και δεν έχει πάντα ομαλή λειτουργία σε όλες τις συσκευές.  Παρόλα αυτά, με δεδομένο ότι ο Chrome σε Android συσκευές είναι απίθανο να προσφέρει κάτι ανάλογο σύντομα, ο Browser της Microsoft είναι μια καλή εναλλακτική για όσους χρειάζονται το “μπλοκάρισμα” των διαφημίσεων, και χρήσιμος για συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Μάλιστα, ο χρήστης δεν χρειάζεται να κάνει κάτι συγκεκριμένο, αφού η νεότερη έκδοση του Edge Browser απλά έχει προ-εγκατεστημένο το AdBlock Plus και απλά χρειάζεται ενεργοποίηση από το μενού των ρυθμίσεων.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights