Το Facebook θα δείχνει Video με διαφημίσεις στον messenger

Το Facebook θα δείχνει Video με διαφημίσεις στον messenger

Μια ακόμα ενοχλητική επιλογή προκειμένου να προβάλει περισσότερες διαφημίσεις φαίνεται να κάνει το facebook, με την απόφαση να ενεργοποιήσει την αυτόματη προβολή διαφημίσεων σε Video στην εφαρμογή του Messenger.

Η νέα “δυνατότητα” κάνει σταδιακά την εμφάνιση της σε χρήστες ανά τον κόσμο, και μετά τις στατικές διαφημίσεις που προβάλει κατά καιρούς η εφαρμογή του Messenger, πλέον θα προβάλει και video.  Σύμφωνα με το facebook, έτσι και αλλιώς ο χώρος για διαφημίσεις στην βασική του εφαρμογή είναι πλέον περιορισμένος, και φαίνεται ότι αυτή του Messenger είναι η επόμενη “λογική” επιλογή για αύξηση των εσόδων.

Για την ίδια την εφαρμογή του Messenger τώρα, είναι ήδη δεδομένο εδώ και καιρό ότι είναι ενοχλητικά “βαριά” και περιέχει πολλές άσκοπες επιλογές και δυνατότητες εκτός της συνομιλίας μεταξύ χρηστών, και σίγουρα η αυτόματη προβολή βίντεο δεν θα βοηθήσει να αλλάξει η συγκεκριμένη κατάσταση. Παρόλα αυτά, ο … Στέφανος Λουκάκος (Ελληνικής καταγωγής ! ) που είναι υπεύθυνος για τις διαφημίσεις στον Messenger δήλωσε ότι θα παρακολουθούν την αντίδραση των χρηστών στην νέα υπηρεσία και θα κρίνουν αν θα χρειαστεί να την αλλάξουν στο μέλλον.

Φυσικά, σε όλα αυτα η λύση είναι σχετικά απλή, αφού το Messenger Lite είναι μια πιο απλή εφαρμογή για την χρήση του messenger, επίσημη μάλιστα από το Facebook και επειδή έχει σχεδιαστεί για λιγότερο ισχυρές συσκευές, δεν περιλαμβάνει καμία από αυτές τις δυνατότητες.

Γραψτε ενα σχολιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.