Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Sony αρνείται το πρόβλημα στην οθόνη των XZ1 και XZ2

Η Sony αρνείται το πρόβλημα στην οθόνη των XZ1 και XZ2

απο Kostas Gliatiotis

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία φαίνεται ότι ξεκίνησε ανάμεσα στους (λίγους έτσι και αλλιώς…) χρήστες των XZ1 και XZ2 και την ίδια τη Sony, για ένα πρόβλημα που εμφανίζεται στην οθόνη τους.

Σύμφωνα με τους ίδιους τους χρήστες, οι οθόνες εμφανίζουν οριζόντιες γραμμές μετά από “τριβή” τους με κάποια υφασμάτινη επιφάνεια ή ακόμα και όταν κάποιος επιμείνει να το προκαλέσει σαν φαινόμενο με το χέρι του. Οι γραμμές εξαφανίζονται μετά από λίγη ώρα, και μέχρι τώρα δεν φαίνεται να προκαλείται μόνιμο πρόβλημα στην ίδια την οθόνη.

Αυτό δεν φαίνεται να εμποδίζει τη Sony πάντως από το να θεωρήσει ότι δεν είναι καν πρόβλημα η όλη ιστορία, και πως είναι λογικό να εμφανίζεται το συγκεκριμένο φαινόμενο. H εταιρεία δηλώνει ότι οφείλεται όντως σε στατικό ηλεκτρισμό και ότι οι γραμμές εξαφανίζονται μετά από λίγη ώρα. Ουσιαστικά πάντως αρνείται να παραδεχτεί ότι υπάρχει πρόβλημα και ότι ο σχεδιασμός της οθόνης είναι αυτός που το προκαλεί σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Σε κάθε περίπτωση, η εταιρεία όφειλε και οφείλει να προβλέπει τέτοια προβλήματα κατά τον σχεδιασμό των XZ2 και XZ1, και δεν θα έπρεπε να έχουν φτάσει στην παραγωγή με τέτοιου είδους ευαισθησίες. Προφανώς από την στιγμή που δεν αναγνωρίζει κάποιο πρόβλημα, η Sony δεν έχει προσφέριε και κάποια λύση ή δυνατότητα επισκευής των Smartphones που εμφανίζουν το πρόβλημα αυτό στην οθόνη τους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights