Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Περισσότερη διαφάνεια και έλεγχος στο Google Account (Δελτίο Τύπου)

Περισσότερη διαφάνεια και έλεγχος στο Google Account (Δελτίο Τύπου)

απο Kostas Gliatiotis

Πριν από αρκετά χρόνια, συγκεντρώσαμε τις ρυθμίσεις απορρήτου και ασφαλείας σε ένα μέρος, ώστε να σας διευκολύνουμε να κάνετε τις κατάλληλες για σας επιλογές. Από τότε, δισεκατομμύρια άνθρωποι έχουν επισκεφθεί το Google Account τους ενώ περισσότεροι από 20 εκατομμύρια άνθρωποι το επισκέπτονται καθημερινά.

Σήμερα, παρουσιάζουμε μια βελτιωμένη εμπειρία του Google Account. Περιλαμβάνει νέα εργαλεία για πιο εύκολη πλοήγηση στο λογαριασμό σας, πιο εμφανείς ειδοποιήσεις ασφαλείας και απορρήτου, καθώς και λεπτομερείς περιλήψεις των πληροφοριών που σχετίζονται με το Google Account – όπως τα προσωπικά στοιχεία σας, τις συσκευές σας, τους τρόπους πληρωμής, τις αγορές, τις συνδρομές, τις κρατήσεις και τις επαφές σας. Η νέα εμπειρία είναι διαθέσιμη από σήμερα για όλους τους χρήστες Android ενώ αργότερα μέσα στη χρονιά θα είναι διαθέσιμη για iOS και web.

Νέοι τρόποι για να βρείτε αυτό που χρειάζεστε

Προσθέσαμε νέες λειτουργίες στο Google Account σας, για να είναι πιο εύκολο να αξιολογείτε και να ελέγχετε τα δεδομένα σας. Έχουμε δημιουργήσει μια νέα λειτουργία αναζήτησης, η οποία σας επιτρέπει να βρείτε ρυθμίσεις και άλλες πληροφορίες που μπορεί να ψάχνετε στο λογαριασμό σας, όπως το πώς να αλλάξετε password.

Αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα αλλά δεν ξέρετε ακριβώς πώς να αναζητήσετε τη λύση του, έχετε πλέον πρόσβαση σε μια νέα ειδική ενότητα υποστήριξης. Εκεί θα βρείτε βοήθεια για συνηθισμένα θέματα, όπως για την αναβάθμιση του χώρου αποθήκευσης στο λογαριασμό σας, και θα λαμβάνετε απαντήσεις από τους ειδικούς μας.

Πιο χρήσιμες πληροφορίες ασφάλειας και απορρήτου

Ξέρουμε ότι όταν πρόκειται για δεδομένα και απόρρητο, ο καθένας έχει διαφορετικές απαιτήσεις. Για να σας βοηθήσουμε να καταλαβαίνετε και  να ελέγχετε καλύτερα το Google Account σας, κάναμε πιο εύκολο τον έλεγχο για όλες τις επιλογές απορρήτου με έναν πιο κατανοητό και δοκιμασμένο από χρήστες σχεδιασμό.

Τώρα, μπορείτε να βρείτε πιο εύκολα τις ρυθμίσεις για την ενότητα “Η  Δραστηριότητά μου”, στο tab “Προσωπικά στοιχεία και απόρρητο“ και να επιλέξετε τι είδους δεδομένα σχετικά με τη δραστηριότητά σας θέλετε να αποθηκεύονται στον λογαριασμό σας για να κάνουν τη Google να δουλεύει καλύτερα για εσάς.

Εκεί, θα βρείτε επίσης την πρόσφατα ανανεωμένη λειτουργία “Έλεγχος απορρήτου”, η οποία σας βοηθά να ελέγξετε τις ρυθμίσεις απορρήτου σας και εξηγεί πώς αυτές διαμορφώνουν την εμπειρία χρήσης όλων των υπηρεσιών της Google.

Τον Οκτώβριο ανανεώσαμε την υπηρεσία “Έλεγχος ασφαλείας“ για να σας παρέχουμε μια επισκόπηση της ασφάλειας του λογαριασμού σας καθώς και εξατομικευμένες προτάσεις. Η νέα εμπειρία του Google Account βασίζεται σε αυτό και θα προβάλει εμφανείς  ειδοποιήσεις εάν εντοπίσουμε ότι υπάρχει κάτι που μπορείτε να κάνετε για να ενισχύσετε την ασφάλειά σας. Για παράδειγμα, μπορεί να σας προτείνουμε να καταργήσετε τον λογαριασμό σας από παλαιότερες συσκευές που δεν χρησιμοποιείτε πια ή να διαγράψετε ανεπιβεβαίωτες εφαρμογές στις οποίες έχετε επιτρέψει να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα του λογαριασμού σας.

Είναι δέσμευσή μας να σας παρέχουμε τον έλεγχο που χρειάζεστε για να μπορείτε να επιλέγετε τι είναι ιδανικό για εσάς. Για χρόνια, δημιουργούμε και βελτιστοποιούμε εργαλεία για να σας διευκολύνουμε να κατανοείτε, να προστατεύετε και να ελέγχετε τις πληροφορίες σας. Καθώς οι ανάγκες σχετικά με την ασφάλεια και το απόρρητο εξελίσσονται, θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε αυτά τα σημαντικά εργαλεία για να σας βοηθήσουμε να ελέγχετε το πως η Google δουλεύει για εσάς.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights