Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ To Honor 10 έφτασε στα καταστήματα WIND

To Honor 10 έφτασε στα καταστήματα WIND

απο Kostas Gliatiotis

Το πολύ αναμενόμενο smartphone Honor 10 υποδέχθηκε η WIND στα καταστήματα της αλυσίδας της σε όλη την Ελλάδα.

H δημιουργία του Honor 10 βασίστηκε στη φιλοσοφία της Honor για προϊόντα που προσφέρουν  κορυφαίες εμπειρίες, εμπνέουν δράση, ενθαρρύνουν τη δημιουργικότητα και ταυτόχρονα χαρακτηρίζονται από υψηλή τεχνολογία και καινοτομίες.

Διαθέσιμο σε τρία διαφορετικά χρώματα, Phantom Blue, Midnight Black και Glacier Grey, με  fullview οθόνη 5.84’’, κάμερα Τεχνητής Νοημοσύνης, μοναδικό γυάλινο design Aurora, RAM 4GB και 64GB αποθηκευτικό χώρο, το Honor 10 διατίθεται στα καταστήματα WIND στην τιμή των 479€ και με έως 24 άτοκες δόσεις.

Οι λάτρεις των social media θα λατρέψουν την  AI κάμερα διπλών φακών 24MP+16MP που αναγνωρίζει πάνω από 500 σενάρια σε 22 κατηγορίες δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να τραβήξουν επαγγελματικές φωτογραφίες με ένα μόνο κλικ.

Οι ενδιαφερόμενοι που θα επισκεφθούν  εγκαίρως  ένα κατάστημα WIND θα αποκτήσουν  τo Honor 10 με δώρο το αδιάβροχο Honor Band 3 (αξίας 79.90€) που  έχει αντοχή στο νερό ως 50 μέτρα βάθος.

Περισσότερες πληροφορίες και η φόρμα παραγγελίας στο www.wind.gr  .

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights