Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Honor 10 Review : Νεανικό και εντυπωσιακό σε προσιτή τιμή

Honor 10 Review : Νεανικό και εντυπωσιακό σε προσιτή τιμή

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Στον τομέα της οθόνης, η συγγενική σχέση της Honor με την Huawei δεν αφήνει ιδιαίτερα περιθώρια διαφοροποίησης. Η διαγώνιος των 5.84 ιντσών είναι πρακτικά ίδια με  αυτή του P20  με την σχεδόν ίδια ανάλυση που εδώ είναι στα 2280 x 1080 pixels. Η διαφορά στην κάθετη ανάλυση είναι ως συνήθως για να καλύψει το μεγαλύτερο ύψος της οθόνης και τον χώρο γύρω από το… Notch

Η LCD  οθόνη του Honor 10 όμως έχει διαφορετική ρύθμιση χρωματικά, αφού κατά παράδοση η εταιρεία δίνει περισσότερο έμφαση στην έντονη και χρωματικά ζωντανή απόδοση που είναι πιο ευχάριστη οπτικά στον χρήστη. Η καθημερινή χρήση του Honor 10 είναι και στην πράξη ιδιαίτερα ευχάριστη και η οθόνη του φροντίζει ώστε να τονίζει στον βαθμό που πρέπει το περιεχόμενο που προβάλλεται σε αυτή, ακόμα και όταν είναι απλά μια εφαρμογή, πόσο μάλλον φωτογραφίες και βίντεο.

Αντίστοιχα ο φωτισμός είναι… υπερβολικά ισχυρός στην μέγιστη ένταση του, κάνοντας το Honor 10 ιδιαίτερα ευχάριστο σε εξωτερικούς χωρους ακόμα και κατά την διάρκεια του καλοκαιριού στη χώρα μας. Μάλιστα στις περισσότερες περιπτώσεις η ένταση αυτή δεν αλλοιώνει και την απόδοση των χρωμάτων, και αντίθετα την… τονίζει, κάτι που είναι αρκετά δύσκολο να πετύχει μια LCD Οθόνη.

Οι διαθέσιμες ρυθμίσεις επιτρέπουν την προσαρμογή της χρωματικής απόδοσης ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη, και ουσιαστικά μπορούν να φέρουν την οθόνη πιο κοντά στο «φυσικό» για όσους το επιθυμούν. Το μέγεθος προβολής μπορεί να αλλάξει επίσης ανάλογα με το αν ο χρήστης προτιμά μεγαλύτερο κείμενο και αντικείμενα στην οθόνη ή μικρότερο και περισσότερο περιεχόμενο να προβάλλεται ταυτόχρονα.

Ο χρήστης μπορεί επίσης να «κρύψει» το Notch στο πάνω μέρος της οθόνης, με το να επιλέξει να μην χρησιμοποιείται ο χώρος γύρω από αυτό για τις εφαρμογές. Σε αυτή την περίπτωση, προβάλλοντα μονίμως πληροφορίες όπως η ποιότητα του σήματος και η κατάσταση της μπαταρίας, σε μαύρο φόντο που κάνει αυτή την επιφάνεια να ξεχωρίζει από την υπόλοιπη οθόνη.

Η οθόνη είναι σίγουρα ένα από τα «δυνατά» σημεία του Honor 10 αφού έχει σχεδιαστεί ώστε να τονίζει τον ευχάριστο χαρακτήρα του, αλλά και να δείχνει πόσο ζωντανή και φωτεινή μπορεί να είναι παρά την LCD τεχνολογία της. Σε κάθε περίπτωση, ο υποψήφιος αγοραστής του Smartphone θα καλύψει πρακτικά όλες τις ανάγκες του και τις απαιτήσεις που μπορεί να έχει σε αυτή τη κατηγορία χρημάτων.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights