Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Instagram : Έφτασε το ένα δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες το μήνα

Instagram : Έφτασε το ένα δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες το μήνα

απο Kostas Gliatiotis

Πριν από περίπου ένα χρόνο, τον Σεπτέμβριο του 2017, το Instagram είχε φτάσει τα 800 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες κάθε μήνα, και πλέον το νούμερο αυτό φαίνεται ότι έφτασε ούτε λίγο ούτε πολύ το ένα δισεκατομμύριο.

Από το 2012 που εξαγοράστηκε από το Facebook, και είχε μόλις 40 εκατομμύρια χρήστες, το Instagram έχει μεγαλώσει εντυπωσιακά γρήγορα και εντυπωσιακά… πολύ. Το ένα δισεκατομμύριο αναφέρεται στους ενεργούς μηνιαίους χρήστες, που έχουν χρησιμοποιήσει την υπηρεσία και έχουν μπει μέσω της εφαρμογής τουλάχιστον μια φορά μέσα στις τελευταίες 30 ημέρες που υπολογίζονται τα στατιστικά.

Το Instagram ακολουθεί το ιδιο το Facebook με περίπου 2,2 δισεκατομμύρια χρήστες το μήνα, το WhatsApp με 1.2 δισεκατομμύρια, αλλά και τον Facebook messenger που υπολογίζεται ξεχωριστά, και είναι στην ουσία η τέταρτη υπηρεσία που ανήκει στο Facebook και ξεπερνά το νούμερο αυτό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights