Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Cosmote: Απεριόριστο live streaming για την παρακολούθηση του Mundial

Cosmote: Απεριόριστο live streaming για την παρακολούθηση του Mundial

απο John Leondaris

Απεριόριστο streaming για να παρακολουθήσουν το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός του καλοκαιριού από το κινητό ή το tablet τους, χωρίς να καταναλώσουν ούτε ένα MB του προγράμματός τους, προσφέρει η COSMOTE στους συνδρομητές της, με το πακέτο PLAY NOW UNLIMITED.

Ενεργοποιώντας το πακέτο, οι συνδρομητές θα μπορούν, μεταξύ άλλων, να απολαμβάνουν ζωντανά, όπου και να βρίσκονται, όλους τους αγώνες που διεξάγονται στην Ρωσία, μέσα από την υπηρεσία COSMOTE TV GO ή την mobile εφαρμογή της ΕΡΤ, χωρίς να καταναλώσουν τα MB του προγράμματός τους και με την ιδιαίτερα μεγάλη κάλυψη και ταχύτητα που προσφέρει το δίκτυο 4G/4G+ της COSMOTE.

Με αφορμή το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός, η COSMOTE προσφέρει το PLAY NOW UNLIMITED στους συνδρομητές συμβολαίου (ιδιώτες και επαγγελματίες), καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής αντί για 15 ευρώ, με 7,5 ευρώ / μήνα. Η ενεργοποίηση γίνεται εύκολα μέσα από τα app My COSMOTE και WHAT’S UP, έως και τις 15 Ιουλίου3.

Τα πακέτα PLAY NOW και GIGA NOW

Η COSMOTE δημιούργησε τα πακέτα PLAY NOW και GIGA NOW, απαντώντας στην αυξημένη ζήτηση των συνδρομητών για περισσότερο mobile internet και video streaming, με τον πιο οικονομικό τρόπο. Συνολικά, την τελευταία τετραετία η μέση χρέωση ανά GB στο δίκτυο της COSMOTE έχει μειωθεί σχεδόν 75%.

Το PLAY NOW UNLIMITED, προσφέρει απεριόριστα data για video και music streaming από το κινητό ή το tablet. Οι συνδρομητές της COSMOTE μπορούν να βλέπουν απεριόριστα βίντεο από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες video streaming παγκοσμίως (πχ YouTube), αλλά και τηλεόραση στην Ελλάδα από την COSMOTE TV ή να ακούν την αγαπημένη τους μουσική μέσα από το Spotify, το Apple Music, το Deezer καθώς και από δημοφιλή web radios.

COSMOTE 4G/4G+: Νο1 σε πληθυσμιακή κάλυψη

Τα τελευταία δύο χρόνια, η μέση ταχύτητα πρόσβασης στο διαδίκτυο μέσω του δικτύου COSMOTE έχει αυξηθεί κατά 50%, ενώ η πληθυσμιακή κάλυψη του 4G / 4G+ δικτύου COSMOTE ξεπερνά το 98% και 92% αντίστοιχα, καθιστώντας την COSMOTE Νο1 δίκτυο στην Ελλάδα, όπως αναφέρει η εταιρεία.

Παράλληλα, για μία ακόμη χρονιά, η διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων και ελέγχου δικτύων P3 Communications, απένειμε στην COSMOTE την πιστοποίηση “Best in Test” για τις καλύτερες υπηρεσίες φωνής και mobile internet στην Ελλάδα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights