Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Πιθανή φωτογραφία του επόμενου Huawei Mate 20

Πιθανή φωτογραφία του επόμενου Huawei Mate 20

απο Kostas Gliatiotis

Πριν μερικές ώρες, μια φωτογραφία έκανε την εμφάνιση της στο Internet, που πιθανότατα αποκαλύπτει έστω και μερικώς, τον σχεδιασμό του επόμενου Mate 20 της Huawei.

Η εταιρεία συνηθίζει να παρουσιάζει κάθε νέο μέλος της σειράς Mate στις αρχές Οκτωβρίου κάθε χρόνο, και έτσι πλέον έχουμε μπει στην περίοδο που διάφορα πρωτότυπα ξεκινούν να φέυγουν έξω από την αυστηρή επιτήρηση του προσωπικού που τα σχεδιάζει. Η φωτογραφία αν αποδειχθεί πραγματική, αποκαλύπτει τουλάχιστον δύο ενδιαφέροντα στοιχεία για το επόμενο Mate 20.

Αρχικά η οθόνη έχει κυρτές πλευρές αριστερά και δεξία, και ουσιαστικά ανύπαρκτο πλαίσιο σε αυτό το σημείο, ενώ και στο πάνω και κάτω μέρος φαίνεται πολύ μικρός ο χώρος γύρω της. Το δεύτερο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι το φημολογούμενο Mate 20 δεν φαίνεται να έχει Notch στο κέντρο της οθόνης, αντίθετα η κάμερα και οι απαραίτητοι αισθητήρες φαίνεται ότι έχουν “χωρέσει” στο μικρό πλαίσιο πάνω από την οθόνη.

Ένα σχεδιάγραμμα τώρα, αποκαλύπτει ότι το Mate 20 θα έχει και αυτό τρεις κάμερες στο πίσω μέρος του, όπως και το P20 Pro που θα βρίσκονται όμως τοποθετημένες στο κέντρο της πίσω όψης και όχι στην αριστερή γωνία.

Η Huawei συνηθίζει να παρουσιάζει και την νεότερη και ισχυρότερη πρόταση της στον τομέα των επεξεργαστών μαζί με κάθε νέο Mate, όπως έγινε πριν ένα χρόνο περίπου με το Mate 10 Pro και τον Kirin 970. Πιθανότατα μαζί με το Mate 20, άσχετα με την τελική μορφή του, θα δούμε και τον επόμενο Kirin 980 της εταιρείες, που οι μέχρι τώρα φήμες θελουν την αποδοση του να είναι συνολικά υψηλότερη από αυτη του Snapdragon 845 της Qualcomm αλλά και αυτή του Exynos 9810 της Samsung.

Oι φωτογραφίες αποκαλύπτουν πάντως μια συσκευή που μπορεί απλά να αποδειχθεί η μια από τις εκδόσεις του επόμενου Mate 20, αφού όπως και φέτος με την κυκλοφορία του Mate 10 Pro στην Ευρώπη και του “απλού” στην Ασία, η εταιρεία μπορεί να έχει σκοπό να παρουσιάσει και πάλι τουλάχιστον δύο διαφορετικές εκδόσεις.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights