Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ To Facebook προσφέρει τη δυνατότητα χρέωσης για πρόσβαση σε κλειστά Groups

To Facebook προσφέρει τη δυνατότητα χρέωσης για πρόσβαση σε κλειστά Groups

απο Kostas Gliatiotis

Είναι γνωστό ότι ο τρόπος που προβάλει το News Feed το Facebook βασίζεται σε πολλές διαφορετικές στατιστικές που συλλέγει για τον κάθε χρήστη, και είναι συνηθισμένο φαινόμενο πολλά ποστ και αναρτήσεις να μην εμφανίζονται πάντα την ώρα που γίνονται.

Η δημιουργία ενός Group είναι η εύκολη λύση σε πολλές περιπτώσεις, αφού εκεί είναι δεδομένο ότι ο κάθε χρήστης ενημερώνεται για νέα Post και τις συνομιλίες σε κάθε ένα από αυτα. Το Facebook ανακοίνωσε όμως ότι προσφέρει πλέον στους διαχειριστές των Groups τη δυνατότητα χρέωσης συνδρομής σε μηνιαία βάση για όσους θέλουν να έχουν πρόσβαση σε αυτά.

Είναι προφανές ότι η χρεώση δεν είναι υποχρεωτική, και μπορεί κάποιος να συνεχίσει να έχει ένα από αυτά τα Group δωρεάν όπως και πριν. Το Facebook προσφέρει αυτή τη δυνατότητα στους διαχειριστές συγκεκριμένων Group αυτή τη στιγμή, και ξεκαθαρίζει ότι “τα περισσότερα” από τα χρήματα πηγαίνουν στους ιδιοκτήτες τους, αφού προφανώς κρατήσει και αυτό ένα ποσοστό. Οι διαθέσιμες χρεώσεις είναι από 4.99 έως 30 δολάρια το μήνα, ενώ ένα ποσοστό κρατάει και η Google ή και η Apple όταν η πληρωμή γίνει μέσω των δικών τους υπηρεσιών.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights