Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Y6 2018 και Y6 Prime 2018 Review

Huawei Y6 2018 και Y6 Prime 2018 Review

απο Kostas Gliatiotis

Η Huawei έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να «εγκαταλείψει» την κατασκευή οικονομικών προτάσεων, μια δέσμευση που επιβεβαιώνει στην πράξη με τον καλύτερο τρόπο η νέα σειρά Y 2018. Το Y6 2018 που αποτελεί το αντικείμενο της συγκεκριμένης παρουσίασης, είναι η δεύτερη πιο οικονομική πρόταση της νέας σειράς, και έρχεται με όλες τις βασικές απαιτήσεις που έχει συνήθως το κοινό αυτής, μαζί με μερικές ευχάριστές προσθήκες.

Η συσκευή έρχεται στην αγορά σε δύο διαφορετικές εκδόσεις, με το Y6 Prime 2018 να διαθέτει αισθητήρα αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος του, αλλά και 32 GB αποθηκευτικού χώρου. Το συγκεκριμένο Review καλύπτει πρακτικά και τις δύο συσκευές, αφού σε κάθε άλλο τομέα είναι πρακτικά ίδιες.

Σχεδιασμός.

Η Huawei «περήφανα» δηλώνει ότι όλη η σειρά των Y συσκευών του 2018 έρχεται με FullView οθόνη όπως ονομάζει η εταιρεία την αναλογία πλευρών 18:9.

Με διαγώνιο 5.7 ιντσών, και αρκετά μικρό πλαίσιο γύρω από αυτή την οθόνη, το Smartphone διατηρεί πολύ λογικές εξωτερικές διαστάσεις, που μάλιστα συνδυάζονται με το σχετικά χαμηλό βάρος των 150 γραμμαρίων.

Ο χώρος πάνω από την οθόνη φιλοξενεί φυσικά το ακουστικό, τον αισθητήρα για την αυτόματη προσαρμογή του φωτισμού, αλλά και το LED Flash της μπροστινής κάμερας που αναμενόμενα είναι «απαραίτητο» στο νεανικό κοινό που απευθύνεται το Y6 2018. Φυσικά, και οι δύο εκδόσεις διαθέτουν και LED ειδοποιήσεων, που η Huawei θεωρεί πλέον δεδομένο σε ολες τις συσκευές της.

Κάτω από την οθόνη τώρα, υπάρχει απλά το λογότυπο της εταιρείας, αφού τα πλήκτρα χειρισμού έχουν μεταφερθεί εδώ και καιρό στην ίδια την οθόνη. Το πλαίσιο είναι και εδώ αρκετά «μικρό» και μάλιστα είναι σίγουρο ότι υπάρχουν συσκευές του ανταγωνισμού με μεγαλύτερο συνολικά χώρο γύρω από την οθόνη, με μεγαλύτερο μάλιστα κόστος σε σύγκριση με το Y6 2018.

Το πίσω μέρος τώρα, είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, και στο μαύρο χρώμα των συσκευών που είχαμε στα χέρια μας, τονίζει και τον λίγο πιο «σοβαρό» χαρακτήρα του Y6 2018 για όσους μεγαλύτερους σε ηλικία αναζητούν απλά ένα αξιοπρεπές Smartphone για καθημερινή χρήση.

Εδώ βρίσκεται και η μοναδική εξωτερική διαφορά του Y6 Prime 2018, αφού στο κέντρο περίπου της συσκευής βρίσκεται ο αισθητήρας αποτυπωμάτων που διαθέτει η ελάχιστα ακριβότερη αυτή έκδοση.

Η Huawei έχει χρησιμοποιήσει ένα «ματ» σε υφή πλαστικό που έχει σαφώς καλύτερη αίσθηση στο χέρι του χρήστη, αλλά πετυχαίνει και έναν πιο ποιοτικό χαρακτήρα που πολλές συσκευές του ανταγωνισμού δεν έχουν σε αυτά τα χρήματα.

Το πλαίσιο στο πλαϊνό μέρος του Y6 2018 τώρα είναι μεταλλικό, και τονίζει και αυτό με την σειρά του τον ποιοτικό χαρακτήρα της συσκευής.

Συνολικά η Huawei έχει σχεδιάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το Y6 2018 με δεδομένους τους περιορισμούς στο κόστος που υπάρχουν στην κατηγορία τιμής του. Για το κοινό που απευθύνεται μάλιστα, είναι αρκετά πιο «όμορφο» και εντυπωσιακό εξωτερικά από τον ανταγωνισμό του, ενώ η Full View οθόνη με το μικρό πλαίσιο γύρω της διατηρεί τις εξωτερικές διαστάσεις σε πολύ καλά επίπεδα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights