Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Y6 2018 και Y6 Prime 2018 Review

Huawei Y6 2018 και Y6 Prime 2018 Review

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Αναμενόμενα, στον τομέα της οθόνης το Y6 2018 καλύπτει τις βασικότερες απαιτήσεις που μπορεί να έχει κάποιος από αυτό, χωρίς όμως να κάνει ενοχλητικές παραχωρήσεις. Η διαγώνιος των 5.7 ιντσών είναι απόλυτα ικανοποιητική για την κατηγορία του, ενώ η ανάλυση των 1440 x 720 pixels είναι με τη σειρά της λογική και ικανοποιητική για τον χαρακτήρα της συσκευής.

Χρωματικά τώρα, το LCD Panel είναι κοντά στον μέσο όρο, αφού η τεχνολογία κατασκευής του δίνει έμφαση στο χαμηλό κόστος κυρίως. Χωρίς να έχει κάποια σημαντική «ατέλεια», δεν έχει την ζωντάνια και την ένταση ακριβότερων συσκευών της εταιρείας και όχι μόνο, παρόλα αυτά ο φωτισμός του ακόμα και στην μέγιστη ένταση του δεν δημιουργεί ενοχλητικές αλλοιώσεις.

Οι γωνίες θέασης είναι αποδεκτές, και σε ακραίες περιπτώσεις εμφανίζεται μια μικρή αντανάκλαση από τον φωτισμό του LCD Panel που μειώνει και την ένταση των χρωμάτων της.

Η οθόνη του Y6 2018 είναι σχεδιασμένη να προσφέρει άνεση με το μέγεθος της και ποιότητα απεικόνισης με την ανάλυση της, πάντα τηρουμένων των αναλογιών της κατηγορίας τιμής που ανήκεί.

Οι διαθέσιμες ρυθμίσεις περιλαμβάνουν το συνηθισμένο μενού προσαρμογής της απόδοσης χρωματικά ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη, αλλά και την δυνατότητα καθορισμού του μεγέθους της συνολικής προβολής και ξεχωριστά του κειμένου που προβάλλεται στην οθόνη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights