Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Y6 2018 και Y6 Prime 2018 Review

Huawei Y6 2018 και Y6 Prime 2018 Review

απο Kostas Gliatiotis

Επεξεργαστής Μνημη.

Το Y6 2018 βασίζεται στον Snapdragon 425 της Qualcomm, που πλέον ανήκει στο χαμηλότερο άκρο της μεσαίας κατηγορίας με βάση την απόδοση του. Η σημαντικότερη διαφορά σε σύγκριση με προτάσεις της Mediatek σε αυτά τα χρήματα, είναι η συνολικά καλύτερη υποστήριξη για 4G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας που προσφέρει, και είναι απαραίτητη πλέον στις μέρες μας.

Οι 4 πυρήνες  Α-53 είναι σχετικά χαμηλά χρονισμένοι στο 1.4 GHz και αποδίδουν απλά όσο … χρειάζεται ώστε το Y6 2018 να μην αντιμετωπίζει προβλήματα στην καθημερινή του χρήση.

To Υ6 Prime 2018 έρχεται με 3 GB μνήμης RAM αντί των 2 GB της «απλής» έκδοσης του Smartphone. Η διαφορά σε λειτουργικότητα είναι εμφανής σε όσους θέλουν να έχουν περισσότερες εφαρμογές ταυτόχρονα ενεργές. Ειδικά με εφαρμογές όπως το Facebook και το Viber που πλέον τρέχουν μονίμως στο Background, η Prime έκδοση καλύπτει τη συγκεκριμένη απαίτηση με πολύ μεγαλύτερη άνεση.

Για τον τομέα των γραφικών τώρα, η Adreno 308 όπως δηλώνει και η ονομασία της, είναι απλά ικανή να παράγει χωρίς ενοχλητικές καθυστερήσεις το γραφικό περιβάλλον της Huawei. Για παιχνίδια η απόδοση της είναι απλά οριακή, ακόμα και με τη χαμηλότερη ανάλυση της οθόνης στα 1440 x 720 pixels, και ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει ότι θα περιοριστεί στα πιο απλά παιχνίδια που μπορεί να βρει στο Play Store της Google.

Ο αποθηκευτικός χώρος ανέρχεται σε 16 GB για το Y6 2018 και 32 GB για το Y6 Prime 2018. Στην πραγματικότητα περίπου 11 GB είναι διαθέσιμα στην «απλή» έκδοση και περίπου 25 GB στην Prime.

Απλά και μόνο για τον διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο, η επιλογή της Prime έκδοσης είναι … μονόδρομος ειδικά από την στιγμή που η διαφορά στην τιμή είναι πολύ μικρή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights