Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Y6 2018 και Y6 Prime 2018 Review

Huawei Y6 2018 και Y6 Prime 2018 Review

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Το Y6 2018 και η Prime έκδοση του, έρχονται με μια μπαταρία των 3.000 mAh στο εσωτερικό τους, χωρητικότητα απόλυτα αποδεκτή με δεδομένες και τις περιορισμένες διαστάσεις τους. Σε καθημερινή χρήση, η πολύ καλή διαχείριση ενέργειας που κάνει το EMUI 8.0 αλλά και οι χαμηλές απαιτήσεις του Hardware χαρίζουν στις δύο συσκευές εντυπωσιακά καλούς χρόνους αναμονής και λειτουργίας.

Ακόμα και σε ιδιαίτερα έντονη χρήση, η μπαταρία έχει συνήθως ένα 30% περίπου στο τέλος της ημέρας, που παρότι δεν αρκεί για δεύτερη ημέρα, είναι περιθώριο που εξασφαλίζει με άνεση ότι ο χρήστης δεν θα… ψάχνει για φορτιστή στη διάρκεια της ημέρας.

Οι επιλογές διαχείρισης ενέργειας των ακριβότερων συσκευών της εταιρείας υπάρχουν και εδώ κανονικά και επιτρέπουν στον χρήστη που θέλει να αφιερώσει τον χρόνο που απαιτείται, την δυνατότητα να περιορίσει την άσκοπή λειτουργία στο παρασκήνιο.

Συμπέρασμα.

Το Y6 2018 και η ελάχιστα ακριβότερη έκδοση του Y6 Prime 2018 καλύπτουν σχεδόν άριστα τον σκοπό ύπαρξης τους, σαν οικονομικές προτάσεις χωρίς ενοχλητικούς συμβιβασμούς. Η μεγάλη οθόνη, η άριστη ποιότητα κατασκευής και το κορυφαίο γραφικό περιβάλλον της εταιρείας είναι σίγουρα πλεονεκτήματα σε σύγκριση με τις συσκευές του ανταγωνισμού τους, ειδικά σε μια τόσο «δύσκολη» κατηγορία τιμής.

Το νεότερο σε ηλικία κοινό θα εκτιμήσει τις επιπλέον δυνατότητες που προσφέρει η FullView οθόνη, ενώ ακόμα και οι λίγο μεγαλύτεροι σε ηλικία δεν θα έχουν παράπονο από τον πιο «σοβαρό» χαρακτήρα ειδικά της έκδοσης σε μαύρο χρώμα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights