Αρχικη ΦΗΜΕΣ Νέα φωτογραφία του επόμενου Mate 20 της Huawei

Νέα φωτογραφία του επόμενου Mate 20 της Huawei

απο Kostas Gliatiotis

Μια ακόμα φωτογραφία έκανε πριν μερικές ώρες την εμφάνιση της, και εκτός σοβαρού απροόπτου, δείχνει τον σχεδιασμό του επόμενου Mate 20 της Huawei.

Η φωτογραφία είναι πιο “καθαρή” από τις προηγούμενες ανάλογες διαρροές, και συνεχίζει να επιβεβαιώνει μερικά από τα χαρακτηριστικά του Mate 20, υπό την προϋπόθεση ότι είναι πραγματική. Αρχικά φαίνεται ότι το Notch στο πάνω μέρος της οθόνης δεν θα κάνει την εμφάνιση του στη συσκευή, με την οθόνη να έχει ένα μικρό πλαίσιο πάνω και κάτω , όμως ελάχιστο στα δύο πλαϊνά της τμήματα.

Το Smartphone στην φωτογραφία έχει το λογότυπο της Huawei κάτω από την οθόνη, κάτι που είναι συνήθως δύσκολο να βρει κανείς σε πρωτότυπο τόσο νωρίς πριν την επίσημη ανακοίνωση, με την εταιρεία να χρησιμοποιεί διάφορες λέξεις προκειμένου να τελειοποιήσει την διαδικασία κατασκευής αλλά να μην αποκαλύπτει περισσότερες πληφορορίες. Σε κάθε περίπτωση, αν η συσκευή είναι πραγματική, υπάρχει μια πιθανότητα να ανακοινωθεί νωρίτερα από το συνηθισμένο ή εναλλακτικά απλά η φωτογραφία είναι προϊόν επεξεργασίας και πιθανότατα διαφέρει από το πραγματικό Smartphone.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights