Η Samsung φαίνεται να ετοιμάζει Android Go Smartphone

Η Samsung φαίνεται να ετοιμάζει Android Go Smartphone

Οι πληροφορίες που ήθελαν πριν λίγο καιρο τη Samsung να ετοιμάζει και αυτή ένα Android Go smartphone φαίνεται ότι επιβεβαιώνονται μέσω μιας νέας διαρροής.

Το Android Go έχει σχεδιαστεί να τρέχει με λιγότερες απαιτήσεις σε αντίστοιχα λιγότερο ισχυρές συσκευές, ώστε να είναι εύκολη και σχετικά γρήγορη διαδικασία ο σχεδιασμός οικονομικών Smartphones για αναπτυσσόμενες αγορές.

Το SM-J260F όπως είναι η κωδική ονομασία του μοντέλου, έρχεται με αναμενόμενα χαμηλής απόδοσης τεχνικά χαρακτηριστικά, με τον Exynos 7570 στο εσωτερικό του (που παρόλα αυτά υπάρχει μέχρι και στο Galaxy A6…) με μόλις 1 GB μνήμης RAM και μια σχετικα απλή κάμερα των 8 Mpixels στο πίσω μέρος του. Παρόλα αυτά, επειδή είναι… Samsung, θα έχει SUPER AMOLED οθόνη 5 ιντσών, με πιθανότατα χαμηλότερη ανάλυση για λόγους κόστους.

Η διαρροή δεν επιβεβαιώνει την ύπαρξη του Android Go σαν το λειτουργικό σύστημα της συσκευής, όμως είναι μάλλον απίθανο για τη Samsung να σχεδιάζει ένα Smartphone με το δικό της γραφικό περιβάλλον και 1 GB μνήμης RAM. Σε κάθε περίπτωση, ο κωδικός μοντέλου SM-J260F δηλώνει ότι η συσκευή θα ανήκει στην οικογένεια των Galaxy J, και μένει να δούμε πότε θα ανακοινωθεί και αν θα έρθει και στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Γραψτε ενα σχολιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.