Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Huawei θέλει να πουλήσει 200 εκατομμύρια συσκευές το 2018

Η Huawei θέλει να πουλήσει 200 εκατομμύρια συσκευές το 2018

απο Kostas Gliatiotis

Κατά τη διάρκεια του… εορτασμού της “κοινότητας” που διατηρεί η Huawei στο δημοφιλές Social Media Weibo στην Κίνα, ο διευθύνων σύμβουλος του τμήματος καταναλωτικών προϊόντων της Huawei έκανε μερικές ενδιαφέρουσες δηλώσεις για το μέλλον της εταιρείας.

Σύμφωνα με αυτές, η Huawei στοχεύει στα 200 εκατομμύρια συσκευών για το 2018, με την εταιρεία να έχει καταφέρει να πουλήσει 150 εκατομμύρια μέσα στο 2017. Σε αυτά τα νούμερα πάντως ο Yu Chengdong ξεκαθάρισε ότι περιλαμβάνονται και οι συσκευές της Honor, που μπορεί να πωλούνται σαν ξεχωριστό Brand πλέον, κατασκευάζονται όμως και σχεδιάζονται από την ίδια τη Huawei.

Μέσα στο πρώτο μισό του 2018, η εταιρεία ήταν πρώτη στην εγχώρια αγορά της Κίνας, και μαζί με την Xiaomi είναι πρακτικά οι μοναδικές που διατηρούν μια αύξηση στις πωλήσεις τους που γενικά σημειώνουν πτώση στην μεγαλύτερη αγορά του πλανήτη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights