Αρχικη ΦΗΜΕΣ Το LG V40 θα έχει συνολικά…πέντε κάμερες

Το LG V40 θα έχει συνολικά…πέντε κάμερες

απο Kostas Gliatiotis

Η LG σίγουρα δεν βιώνει την καλύτερη περίοδο από πλευράς πωλήσεων στην αγορά των Smartphones, όμως η εταιρεία δεν παύει να είναι ένας αξιοσέβαστος κατασκευαστής που κατα καιρούς έχει παρουσιάσει εντυπωσιακές συσκευές.

Οι νεότερες φήμες πάντως, θέλουν την εταιρεία να παρουσιάζει το επόμενο LG V40 με συνολικά… πέντε κάμερες, από τις οποίες οι τρεις θα είναι στο πίσω μέρος και οι δύο στην μπροστινή πλευρά του Smartphone. Η λογική των τριών καμερών είναι προφανώς γνωστή ήδη από το εντυπωσιακό P20 Pro της Huawei, η LG όμως φαίνεται ότι θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί μια βασική κάμερα, μια δεύτερη με ευρυγώνιο φακό όπως και στα G5, G6 και G7 ThinQ και η τρίτη κάμερα είναι ακόμα άγνωστο σε τι ακριβώς θα χρησιμεύει.

Για την μπροστινή όψη η LG φαίνεται ότι θα εκμεταλλευτεί τις δύο κάμερες αν τελικά επιλεξει να τις τοποθετήσει, για φωτογραφίες με θολό φόντο όπως μπορούν ήδη να βγάλουν πολλές συσκευές, αλλά και για την λειτουργία Face Unlock με επιπλέον “Ασφάλεια” και ταχύτητα.

Προς το παρόν πάντως, όλα αυτά είναι φήμες, αφού η συσκευή απέχει ακόμα από την ανακοίνωση της και τη κυκλοφορία στην αγορά. Το πιθανότερο είναι ότι η LG απλά θέλει να παραμείνει ανταγωνιστική έστω σε τεχνικά χαρακτηριστικά των συσκευών της, αν και τα LG V30 και το αμέσως προηγούμενο V20 ήταν και ιδιαίτερα ικανά Smartphone και στην πράξη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights