Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Το Galaxy S9 και το S9 Plus αποκτά ραδιόφωνο στην Αμερική

Το Galaxy S9 και το S9 Plus αποκτά ραδιόφωνο στην Αμερική

απο Kostas Gliatiotis

Είναι σχεδόν κοινό μυστικό ότι οι περισσότερες συσκευές της Samsung έχουν σχεδόν όλο το απαραίτητο Hardware για να προσφέρουν ραδιόφωνο στους χρήστες, και η εταιρεία επιλέγει απλά να μην το προσφέρει στις ακριβότερες συσκευές της.

Αυτό όμως φαίνεται ότι έστω και σταδιακά αλλάζει, αφού η εταιρεία “ενεργοποιεί” το διαθέσιμο ενσωματωμένο ραδιόφωνο στα Galaxy S9 και S9 Plus, όμως μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά. Η έκδοση των εκεί Galaxy S9 είναι διαφορετική από την Ευρωπαϊκή και βασίζεται στον Snapdragon 845 της Qualcomm, ενώ η αναβάθμιση που ενεργοποιεί το ραδιόφωνο προορίζεται μόνο για τα ξεκλείδωτα Smartphones που δεν πωλούνται μέσω κάποιου δικτύου κινητής τηλεφωνίας.

Συγκεκριμένα μάλιστα, η Samsung συνεργάζεται με την NextRadio για την εφαρμογή που θα χρησιμοποιεί το ραδιόφωνο, και η όλη διαδικασία είναι μέρος της συμόρφωσης με τις απαιτήσεις της Αμερικάνικης νομοθεσίας, κάτι που κάνει δύσκολη ανάλογη κίνηση και για την αγορά της Ευρώπης.

Σε κάθε περίπτωση, και τα Ευρωπαϊκά Galaxy S9, S9 Plus αλλά και άλλες συσκευές της εταιρείας όπως τα παλαιότερα Galaxy S8 και Note 8 έχουν ενσωματωμένο δέκτη ραδιοφώνου, αφού αυτός βρίσκεται στο ολοκληρωμένο που διαχειρίζεται το Wi-fi και το Bluetooth και η Samsung παραδοσιακά προμηθεύεται από την Broadcomm. Η ενεργοποίηση του όμως είναι κάτι που προς το παρόν δεν φαίνεται πιθανή στο άμεσο μέλλον.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights