Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Στις 9 Αυγούστου η παρουσίαση του Galaxy Note 9

Στις 9 Αυγούστου η παρουσίαση του Galaxy Note 9

απο Kostas Gliatiotis

Νωρίτερα από το συνηθισμένο φαίνεται ότι σκοπεύει να παρουσιάσει το επομενο Galaxy note 9 η Samsung, στις 9 Αυγούστου.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία ξεκίνησε να στέλνει τις προσκλήσεις για μια παρουσίαση στις 9 Αυγούστου “ενός νέου κορυφαίου Galaxy Smartphone ” . Με δεδομένο το ότι προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια άλλη συσκευή σε αυτή τη κατηγορία από την εταιρεία, η προσκληση αφορά το Galaxy Note 9.

https://youtu.be/pSaE5LbAHKo

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, η Samsung δεν έχει προβεί σε σημαντικές αλλαγές για τη νέα συσκευή, εκτός από μικρές τεχνικές βελτιώσεις. Η οθόνη θα είναι ελάχιστα μεγαλύτερη στις 6.4 ιντσες, και πιθανότατα η πιο “χρήσιμη” αλλαγή είναι τα 128 GB αποθηκευτικού χώρου στην βασική έκδοση της συσκευής.

Μένει να δούμε και επίσημα σε μερικές ημέρες το Galaxy Note 9 ενώ είναι βέβαιο ότι όσο πλησιάζουμε στην παρουσίαση του θα ενταθούν και οι διαρροές της ίδιας της συσκευής.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights