Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ H Qualcomm παρουσίασε τρεις νέους επεξεργαστές στην μεσαία κατηγορία.

H Qualcomm παρουσίασε τρεις νέους επεξεργαστές στην μεσαία κατηγορία.

απο Kostas Gliatiotis

Στην προσπάθεια της να προσφέρει τις πιο ανταγωνιστικές προτάσεις στην μεσαία κατηγορία, η Qualcomm “αναβάθμισε” τρεις επεξεργαστές που έχει ήδη σε αυτή, με νεότερες και πιο  ισχυρές εκδόσεις τους. Οι Snapdragon 632, 439 και 429 βελτιώνουν ο καθένας τον αμέσως προηγούμενο σε επιδόσεις και χαρακτηριστικά.

Ξεκινώντας από τον Snapdragon 632, οι 8 Kryo 250 πυρήνες επεξεργασίας έχουν κατά 40% αυξημένη επεξεργαστική ισχή στο 1,8 GHz και την Adreno 506 κάρτα γραφικών που πλέον όμως είναι κατά 10% ισχυρότερη και αυτή από την πλευρά της. Υποστηρίζεται φυσικά η δυνατότητα εγγραφής 4k Video, όμως ο Snapdragon 636 είναι και ο πρώτος σε αυτή τη κατηγορία τιμής που υποστηρίζει δύο κάμερες ταυτόχρονα στο πίσω μέρος ενός Smartphone.

Αντίστοιχα ο Snapdragon 439 αντικαθιστά τον 435, διατηρεί τους οχτώ Α-53 στo 1.9 GHz, και την Adreno 505 κάρτα γραφικών, με 25 και 20 % αύξηση απόδοσης αντίστοιχα για επεξεργαστή και κάρτα γραφικών. Δυστυχώς δεν υπάρχει υποστήριξη για 4k video, αλλά υποστηρίζεται και εδώ η διπλή πίσω κάμερα, έστω και με αισθητήρες μειωμένης ανάλυσης στα 8 Mpixels για την κάθε μια από αυτές.

Τέλος, ο Snapdragon 429 περιορίζεται και πάλι στα τέσσερις μόλις Α-53 όπως και ο 425, έχει όμως μια σημαντικά ισχυρότερη Adreno 504 κάρτα γραφικών σε σύγκριση με τον προκάτοχο του, και βελτιωμένες επιδόσεις σε LTE δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

Οι τρείς νέοι επεξεργαστές υποστηρίζουν οθόνες αναλογίας πλευ΄ρων 18:9, κάτι που επίσης απουσίαζε από τους προκατόχους τους και περιόριζε την χρήση τους σε πιο “σύγχρονες” συσκευές. Σύμφωνα με την Qualcomm, θα ξεκινήσουμε να βλέπουμε συσκευές με τους νέους επεξεργαστές στο εσωτερικό τους μέσα στο δεύτερο μισό του 2018.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights