Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Το Facebook προσθέτει δυνατότητα Snooze με λέξεις κλειδιά
facebook

Το Facebook προσθέτει δυνατότητα Snooze με λέξεις κλειδιά

απο Kostas Gliatiotis

Η δυνατότητα που έχει το Facebook να αποκρύπτει για 30 ημέρες τα ποστ από συγκεκριμένους χρήστες ή/και σελίδες, φαίνεται ότι αποκτά μια επιπλέον δυνατότητα, αυτή της απόκρυψης με βάση συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά.

Πιο συγκεκριμένα, το Facebook θα αποκρύπτει αυτόματα κάθε ποστ που περιέχει μια λέξη κλειδί που θα έχει ορίσει ο χρήστης, και θα συνεχίζει να το κάνει για 30 ημέρες όπως ακριβώς το κάνει ήδη με βάση τους χρήστες και τις σελίδες. Αρχικά, για να ενεργοποιήσει κάποιος χρήστης το Snooze θα πρέπει να βρει ένα ποστ που περιέχει την λέξη κλειδί που θέλει και να επιλέξει από αυτό την απόκρυψη της για 30 ημέρες. Το Facebook ξεκαθάρισε ότι θα προσθέσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες την δυνατότητα προκαθορισμού της λέξης κλειδί έτσι ωστε οι χρήστες να μην πρέπει να δούν ούτε ένα ποστ με αυτή πριν το Snooze.

Μελλοντικά θα υπάρχει και λίστα με τις λέξεις κλειδιά που έχει επιλέξει ο κάθε χρήστης, και θα μπορεί να δει πότε “λήγει” η περίοδος των 30 ημερών για κάθε μια από αυτές ώστε να μπορεί να τις ανανεώσει για άλλες τόσες. Το χαρακτηριστικό έχει ξεκινήσει να γίνεται σταδιακά διαθέσιμο στους χρήστες, και πιθανότατα θα περάσουν μερικές ημέρες μέχρι να έχουν όλοι πρόσβαση σε αυτό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights