Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Instagram Lite εφαρμογή για παλαιότερες συσκευές

Instagram Lite εφαρμογή για παλαιότερες συσκευές

απο Kostas Gliatiotis

Ακολουθώντας την τακτική που έχει το Facebook για την δική του Mobile εφαρμογή, αλλά και για τον Messenger, πλέον υπάρχει διαθέσιμη στο Play Store και μια Lite έκδοση για την εφαρμογή του Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, το Instagram Lite έχει μέγεθος μόλις 530 ΚΒ σαν εφαρμογή, και μπορεί να εγκατασταθεί ακόμα και σε σχετικά παλαιότερες συσκευές ή ακόμα και νέες που απλά ανήκουν στην χαμηλότερη κατηγορία τιμής. Η εφαρμογή έχει αναμενόμενα περιορισμένες δυνατότητες σε σύγκριση με την κανονική του Instagram, η βασική όμως λειτουργικότητα προβολής φωτογραφιών από άλλους χρήστες και φυσικά η δυνατότητα να “ανεβάσει” ο χρήστης τις δικές του υπάρχει κανονικά.

Από την εφαρμογή απουσιάζει η δυνατότητα εγγραφής και Sharing αρχείων βίντεο, αλλά και το direct Messaging με άλλους χρήστες, δύο χαρακτηριστικά που σύμφωνα με εκπροσώπους του Instagram μπορεί να προστεθούν στο μέλλον ανάλογα με το τι feedback θα έχουν από τους χρήστες της Lite έκδοσης.

Προς το παρόν η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο Μεξικό μόνο, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αρχίσει σταδιακά η ευρύτερη διάθεση της σε ολόκληρο τον κόσμο. Όπως ακριβώς και με το Facebook Lite και τον Messenger Lite, προτεραιότητα έχουν οι αναπτυσσόμενες αγορές, και αυτές που η πρόσβαση στο Internet είναι περιορισμένη σε χαμηλότερες ταχύτητες και δίκτυα παλαιότερης τεχνολογίας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights