Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Στα 999 δολάρια η τιμή του XZ2 Premium της Sony

Στα 999 δολάρια η τιμή του XZ2 Premium της Sony

απο Kostas Gliatiotis

Είναι δεδομένο ότι η Sony δεν έχει πλέον την απήχηση που είχε παλαιότερα στο αγοραστικό κοινό, δυστυχώς όμως για την ίδια την εταιρεία δεν φαίνεται ότι αυτό έχει γίνει ξεκάθαρο, αφού ανακοίνωσε και επίσημα πλέον ότι η τιμή του κορυφαίου της XZ2 Premium θα φτάνει ούτε λίγο ούτε πολύ τα 999 δολάρια.

Από την παρουσίαση του πριν λίγο καιρό μέχρι και σήμερα, η εταιρεία δεν είχε κάνει ξεκάθαρο πότε θα ξεκινήσει η διάθεση του αλλά ούτε και σε ποια τιμή ακριβώς, κάτι που ουσιαστικά “ακυρώνει” και το νόημα του να το παρουσιάσεις τόσο καιρό πριν την κυκλοφορία του. Στις Ηνωμένες πολιτείες παρόλα αυτά, το XZ2 Premium θα έρθει στις 30 Ιουλίου στην Amazon και το Best Buy στην παράλογα αυτή υψηλή τιμή των 999 δολαρίων.

Προφανώς και πρόκειται για το μέχρι στιγμής μοναδικό σε παραγωγή Smartphone με οθόνη 4k, κάτι που όμως συμβαίνει από επιλογή των υπολοίπων κατασκευαστών που δεν θέλουν να παράγουν κάτι αντίστοιχο. Όπως και η ίδια η Sony στα XZ Premium και το παλαιότερο Z5 Premium, έτσι και με το XZ2 Premium η οθονη λειτουργεί σε 1080p και εκμεταλλεύεται την πλήρη ανάλυση της μόνο για προβολή ταινιών και φωτογραφιών αφού η συνεχόμενη λειτουργία σε τόσο υψηλή ανάλυση έχει επιπτώσεις στην μπαταρία και την συνολική απόδοση.

Προφανώς και κανένας άλλος κατασκευαστής δεν έχει την ανάγκη να εντυπωσιάσει χωρίς λόγο με μια συσκευή τέτοιου είδους, και η Sony από την πλευρά της , έχοντας ήδη σαν δεδομένο τις χαμηλές πωλήσεις των δύο προηγούμενων συσκευών της με αντίστοιχη οθόνη, τιμολογεί αδικαιολόγητα υψηλά το XZ2 Premium προκειμένου να μην ζημιωθεί από την παραγωγή του.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα αδικαιολόγητα μεγάλο σε διαστάσεις Smartphone με οθόνη 16:9 και υπαρκτό πλαίσιο γύρω της, με εντυπωσιακά μεγάλο βάρος 236 γραμμαριών που έτσι και αλλιώς απευθύνεται σε περιορισμένο κοινό, ακόμα και χωρίς την οθόνη αυτή, και παρά τις δύο κάμερες στο πίσω μέρος του και τον ισχυρότατο Snapdragon 845 στο εσωτερικό του.  Είναι δεδομένο ότι οι μικρές πωλήσεις της Sony mobile γενικότερα, θα παραμείνουν σε αυτά τα επίπεδα, και η τιμή του XZ2 Premium απλά προσπαθεί να το κατατάξει σε μια κατηγορία ξεχωριστών συσκευών στην οποία δεν ανήκει απαραίτητα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights