Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Honor 7X Review : Ποιότητα στη μεσαία κατηγορία.

Honor 7X Review : Ποιότητα στη μεσαία κατηγορία.

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία

Η Honor εξόπλισε το νέο της μοντέλο με μια μπαταρία χωρητικότητας 3.340 mAh, η οποία είναι μέσα στα πλαίσια που περιμένει κανείς από μια συσκευή με οθόνη 5,9 ιντσών. Στην πράξη, η εν λόγω χωρητικότητα σε συνδυασμό με το ότι το hardware δεν  είναι… αδηφάγο όσον αφορά τις ενεργειακές του απαιτήσεις, είναι αρκετή ώστε η συσκευή να μπορεί να βγάλει μια μέρα με άνεση, ακόμα και με εντατική χρήση (κλήσεις, μηνύματα, IM / social apps, φωτογραφίες κτλ) χωρίς να…  αγχώσει τον χρήστη.

Στο ίδιο μοτίβο, ο μη απαιτητικός χρήστης θα δει εύκολα 2-3 μέρες αναμονής πριν χρειαστεί να σπεύσει προς την… πλησιέστερη πρίζα. Σε κάθε περίπτωση, με δεδομένο ότι η Honor έχει κάνει ιδιαίτερα καλή δουλειά, θα προτρέψουμε όσους ενδιαφέρονται να πειραματιστούν με τις δυνατότητες βελτιστοποίησης της απόδοσης της μπαταρίας που θα βρουν στην εφαρμογή «Διαχείριση Συσκευής» ώστε να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Συμπέρασμα

Εάν θέλετε – όσον αφορά την οθόνη – να… κινηθείτε κοντά στις 6 ίντσες και, παράλληλα, θέλετε μια καλαίσθητη συσκευή με καλή ποιότητα κατασκευής, τότε το Honor 7X θα είναι μέσα στις επιλογές σας. Η οθόνη του είναι ιδιαίτερα ποιοτική, η dual κάμερά του είναι αξιοπρεπής για τα δεδομένα της κατηγορίας στην οποία ανήκει και αν θέλουμε να αναφέρουμε κάτι που θα θέλαμε να είναι καλύτερο αυτό θα ήταν το hardware το οποίο δεν είναι από τα ισχυρότερα που έχουμε δει.

Παρόλαυτά, το Honor 7X είναι μια ευχάριστη συσκευή η οποία δεν θα προβληματίσει σε τίποτα τον μέσο χρήστη και θα γίνει ακόμα περισσότερο ανταγωνιστική με κάποια… ενδεχόμενη μικρή μείωση της τιμής της. Στα πλαίσια αυτά, θα σας προτείνουμε να το δείτε από κοντά σε κάποιο κατάστημα καθώς οι πιθανότητες να σας «κερδίσει» είναι αρκετά… μεγάλες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights