Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η HTC απολύει 1.500 υπαλλήλους

Η HTC απολύει 1.500 υπαλλήλους

απο Kostas Gliatiotis

Η HTC φαίνεται ότι συνεχίσει να αναζητά τρόπους να επιστρέψει στην κερδοφορία, και η τελευταία “λυση” της εταιρείας είναι δυστυχώς το να απολύσει 1.500 άτομα από το προσωπικό της.

Συνολικά πρόκειται για το 22% της εταιρείας, που τα προβλήματα των τελευταίων ετών έχουν αλλάξει σημαντικά το μέγεθος της από τους 19.000 υπαλλήλους που είχε πριν μερικά χρόνια.

Το προσωπικό εργάζεται στις μονάδες παραγωγής της HTC και οι απολύσεις αυτές γίνονται προκειμένου να αντιμετωπιστεί η έτσι και αλλιώς μικρότερη ζήτηση των συσκευών της εταιρείας, που αντίστοιχα δεν απαιτεί γρήγορη παραγωγή μεγάλου όγκου συσκευών.

Τέλος, η HTC δεσμεύθηκε να συνεργαστεί με το υπουργείο εργασίας της χώρας, προκειμένου το προσωπικό που θα απολυθεί να καταφέρει να βρει εργασία αλλού.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights