Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Φωτογραφία του επόμενου Galaxy Tab S4 της Samsung

Φωτογραφία του επόμενου Galaxy Tab S4 της Samsung

απο Kostas Gliatiotis

Με το προηγούμενο Galaxt Tab S3 να έχει ήδη περισσότερο από ένα χρόνο στην αγορά, η Samsung “λογικά” ετοιμάζει τον αντικαταστάτη του, αν και οι μειωμένες πωλήσεις στην αγορά των Tablets έχουν προφανώς επίπτωση στην πολιτική της εταιρείας.

Μια φωτογραφία του Galaxy Tab S4 έκανε την εμφάνιση της, και με την προϋπόθεση ότι είναι πραγματική, αποκαλύπτει μερικά από τα χαρακτηριστικά του νέου Tablet της εταιρείας. Αρχικά φαίνεται πως πλέον δεν υπάρχουν πλήκτρα χειρισμού κάτω από την οθόνη, μια αλλαγή που η εταιρεία έχει ήδη κάνει στα περισσότερα Smartphones της και αναμενόμενα θα γίνει και στα Tablet σταδιακά. Με αυτόν τον τρόπο όμως δεν υπάρχει “θέση” και για τον αισθητήρα αποτυπωμάτων που στην φωτογραφία δεν φαίνεται να έχει τοποθετηθεί και στο πίσω μέρος του Tab S4, όπου άλλωστε δεν θα ήταν τόσο βολικό πιθανότατα όσο σε ένα Smartphone.

Η Samsung έχει στη διάθεση της αρκετές “τεχνολογίες” όπως η αναγνώριση Ίριδας, και προσώπου, που μπορεί να μεταφέρει από τα Smartphones της σε ένα κορυφαίο Tablet σαν το Galaxy Tab S4 και μένει να δούμε αν τελικά θα επιλέξει να το κάνει ή αν θα περιοριστεί σε κάτι πιο απλό για μειωμένο κόστος.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά φαίνεται ότι το Galaxy Tab S4 θα ακολουθεί την λογική του προκατόχου του, και θα βασίζεται στον παλαιότερο Snapdragon 835 της Qualcomm, πιθανότατα και εδώ για λόγους μειωμένου κόστους παραγωγής. Η εταιρεία έχει μια “πιθανότητα” να παρουσίασει το Tablet μαζί με το Galaxy Note 9 τον Αύγουστο ή να περιμένει μια άλλη περίπτωση όπως η έκθεση IFA που θα ακολουθήσει στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights