Νεό Honor 10 GT με 8 GB RAM και GPU Turbo

Νεό Honor 10 GT με 8 GB RAM και GPU Turbo

Παρότι δεν έχει περισσότερο από μερικούς μήνες στην αγορά το Honor 10, και ακόμα λιγότερο καιρό στην Ευρώπη, η εταιρεία παρουσίασε μια ακόμα έκδοση του, με την ασυνήθιστη ονομασία Honor 10 GT.

Η νέα έκδοση έχει συγκεκριμένες διαφορές, αφού διαθέτει 8 GB μνήμης RAM αντί για 4 της απλής και 6 GB της μεγαλύτερης μέχρι στιγμής διαθέσιμης. Η δεύτερη σημαντική αλλαγή αφορά την τεχνολογία GPU turbo που παρουσίασε η εταιρεία πριν λίγο καιρό μαζί με το Honor 9i.

Το GPU Turbo σύμφωνα με την Honor (αλλά και την Huawei…) αυξάνει την απόδοση της κάρτας γραφικών έως 60% μειώνοντας ταυτόχρονα και την κατανάλωση ενέργειας κατά 30%. Η συγκεκριμένη τεχνολογία θα προστεθεί με αναβάθμιση σε παλαιότερες συσκευές της Honor και της Huawei, και φυσικά την “απλή” έκδοση του Honor 10, μέχρι τότε όμως η GT έκδοση φαίνεται ότι θα έχει πλεονέκτημα σε αυτόν τον τομέα. O επεξεργαστής παραμένει ο ίδιος Kirin 970 που χρησιμοποιείται και στα P20 και P20 Pro της Huawei, τα οποία θα αποκτήσουν και αυτά την βελτιωμένη απόδοση της κάρτας γραφικών με αναβάθμιση που η εταιρεία έχει υποσχεθεί μέσα στον Ιούλιο.

Το Honor 10 GT θα είναι διαθέσιμο σε Flash Sale στςι 24 Ιουλίου, χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστό το πόσο ακριβότερο θα είναι από την έκδοση μετα 6 GB RAM που υπάρχει ήδη για το Honor 10.

Γραψτε ενα σχολιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.